Publicerades 28 augusti 2018

Infozone Region Mitt accelererar i stormfart med nytt regionkontor

Infozone Region Mitt accelererar i stormfart med nytt regionkontor

2018 har verkligen varit året då Infozone expanderat med stormsteg, vilket också har gjort att vi har fått flytta till större lokaler i alla våra regioner. Tidigt i våras flyttade vi vårt huvudkontor till nyrenoverade på Gärdet i Stockholm och i augusti flyttade vårt kontor i Region Syd till Bricks i Lund. Nu på tur är det dags för Region Mitt att flytta in i nya lokaler i Örebro.

Spännande och unika lösningar, nya samarbeten, nya medarbetare – det har stått i fokus för oss på Infozone under 2018. Det har bidragit till att vi har vuxit ur våra lokaler och därför har vi nu fått flytta! Från den 1:a september flyttar Infozone Mitt sitt regionkontor till centrala Örebro, precis vid centralstationen. Det är ett kontor som helt inreds med fokus på Infozones värdegrund: Action Oriented, Dedicated, Fun, Knowledge, Unafraid och Easy to work with. Det är viktigt för oss att hela tiden spegla vår värdegrund inom verksamheten för att skapa ett tydligt fokus och samhörighet.

Infozone i Region Mitt har under året anställt flera nya medarbetare och vill erbjuda dessa en behaglig samt rolig arbetsmiljö att vistas i varje dag. Vi ser också en enorm tillväxt framöver med utökande av Infozones affärsområden, därav krävs en ny unik lokal med möjlighet att växa i med fler nya medarbetare.

Just nu kan ni se att vi har flera tjänster ute som vi söker till Region Mitt. Ta en titt och sök er till Infozone. Var med och utveckla vår värdegrund tillsammans med oss på vårt nya kontor.

– Vi är i en expansiv fas och har nått stora framgångar i Region Mitt rörande både rekrytering samt nya uppdrag. Detta gör att vi vill satsa ännu mer på utveckling och möjligheter för Infozone att fortsätta sin expansion med ett nytt kontor, säger Mattias Bylund, Regionchef Mitt

Ni är varmt välkomna att besöka oss från vecka 36 på vår nya adress:

Infozone Sverige AB
Östra Bangatan 28
703 61 Örebro