Publicerades 18 januari 2022

Infozone öppnar upp kontor i centrala Kristianstad 

Infozone öppnar upp kontor i centrala Kristianstad 

Med ett tankesätt om att bli mer moderna och finnas på centrala platser i mindre men anpassningsbara kontor väljer Infozone att öppna kontor i den växande IT-staden, Kristianstad.   

Det är modigt att mitt i en pandemi och med rekommendationer om att arbeta hemifrån öppna nya kontor, men Infozone vågar och tror på att skapa välmående och en stark bas för sina medarbetare genom möjligheten till en kontorsarbetsplats. Infozone har idag flera medarbetare som bor i Kristianstad med omnejd och det har under en tid funnits önskemål om att öppna upp kontor i de centrala delarna av Kristianstad. När det nu även är aktuellt för Infozone att titta på att flytta huvudkontoret i Stockholm blev det naturligt att samtidigt se över möjligheten i Kristianstad.

Varför satsar ni på Kristianstad?

– Kristianstad är en växande IT-stad med många intressanta bolag och kollegor i branschen. Utöver detta så ligger det nära Blekinge och Småland så vi enklare kan täcka upp närheten till våra kunder så snart restriktionerna lättar. Närheten till högskoleutbildningen i Kristianstad är också en viktig parameter. Vi har redan två anställda som kommer från IT-driftteknikerprogrammet och hoppas kunna anställa fler IT-konsulter från högskolan i Kristianstad. Vi ser en stor möjlighet med att växa här, säger Eva-Katrine Persson, Marknadsansvarig på Infozone.

Infozone tittar även på möjligheterna till fler kontorsplatser i Skåne i samband med att de växer och utifrån medarbetarnas önskemål. De betonar att de även söker konsulter som önskar arbeta med fokus på molnet inom IT-infrastruktur, Systemutveckling eller Beslutsstöd i Kristianstad med omnejd.

Adress till Infozone i Kristianstad: 
Tivoligatan 1
291 31 Kristianstad