Publicerades 8 februari 2021

Infozone lanserar Techblogg

Infozone lanserar Techblogg

Vi har nu valt att lansera en ny blogg där våra konsulter kommer sammanfatta tekniska nyheter åt er som sker på marknaden.

Tidigare har vi i vår blogg bjudit på både affärsinriktat innehåll men även tekniska inslag. Nu väljer vi att lyfta ut de tekniska delarna till en egen blogg för att hålla det fräscht, smidigt och enkelt för er att hitta rätt content ni söker efter.

I vår techblogg kommer våra egna konsulter att bjuda på trendaktiviteter, spännande tekniska konstellationer och även såklart nyheter som sker på marknaden men med fokus på tekniken. Det kommer vara ämnen som berör alla våra affärsområden: Infrastruktur, Business Intelligence och Systemutveckling. Tanken är att vi ska bjuda på så mycket kunskapsspridning som vi hinner samtidigt som vi själva tar chansen och sätter oss in i nya trendiga Tech-aktiviteter på marknaden.

Vi kommer absolut att även behålla våran andra blogg där vi kommer dela med oss av exempelvis senaste nytt från bolaget, events, tips på hur ni kan utveckla er affär osv.

Den nya techbloggen hittar ni genom den här adressen men även genom att klicka på vår drop down-meny här på vår hemsida: https://techblogg.infozone.se/

Har ni önskemål kring ämnen ni vill att våra konsulter ska berör, tveka inte att kontakta oss för tips samt önskemål.