Publicerades 13 mars 2018

Infozone kan nu stoltsera sig som Citrix Specialist

Infozone kan nu stoltsera sig som Citrix Specialist

Nu i dagarna stod de klart att Infozone uppfyller alla de krav som ställs med certifieringar och utförda implementationer hos våra kunder för att bli Citrix Specialist inom Networking for Data Center. Det visar prov på att vi besitter kunskapen från våra konsulter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder med vår gedigna kompetens.

Tillsammans med våra konsulter har vi på Infozone genomfört de utbildningar, certifieringar, tester och referenser som krävs av Citrix för att uppfylla kraven som ställs för kunna titulera oss Citrix Specialist. Vi har i flera år haft ett nära samarbete med Citrix som är en av våra främsta strategiska partners i leveransen kring våra kunders infrastrukturlösningar, därför är detta ett extra viktigt bevis för oss att vi arbetar på rätt sätt.

Det finns fyra olika områden att inneha Citrix Specialist-kompetensen inom och vi har det nu i Networking for Data Center och vi kommer fortsätta vår strävan att uppfylla kraven som ställs för att kunna stoltsera oss med kompetensen inom alla fyra områden.

Vad innebär det för oss att vi är Citrix Specialist?

Först och främst visar det prov på att vi har några av de främsta konsulterna i Sverige när det kommer till att arbeta med Citrix nätverksprodukter vilket vi är mycket stolta över. Vi ser ju också att marknaden mer och mer tittar på lösningar som t.ex. SD-WAN, så det ligger också väl i tiden. Vill ni ta del utav vår specialistkompetens kontakta oss på Infozone.

Det är väldigt roligt att komma in ny på bolaget och få ta del utav Infozone´s framfart och tillväxt inom alla våra affärsområden och nu då främst inom Citrix. Det är en spännande resa vi gör tillsammans med våra medarbetare, kunder och partners. Nu kör vi, Gabriel Yttermalm, Business Unit Manager, Infozone