Publicerades 25 april 2022

Infozone inleder samarbete med ControlUp

Infozone inleder samarbete med ControlUp

Vi strävar ständigt efter att vara i framkant och leverera lösningar som efterfrågas, inte bara i nutid utan även i framtiden av våra kunder. Därför kan vi nu berätta att vi som en av få partners i Sverige inlett ett samarbete med monitorerings- och optimeringsföretaget, ControlUp. Låt oss berätta lite mer om ControlUp.

”Powering the work from anywhere world”, det är ControlUps slogan och något som de står för att kunna möjliggöra för sina kunder. Men vad betyder det egentligen? Idag arbetar IT-avdelningar hårt och med en större press än någonsin för att stödja de som arbetar på distans. Med detta ska de då även kämpa för att hålla jämna steg med de krav som ställs från medarbetarna samtidigt som de kanske till viss del arbetar i föråldrade verktyg. Känns det igen? I över ett decennium har ControlUp arbetat med monitorering och optimering av den digitala användarupplevelsen (Digital Employee Experience, DEX). Målsättningen är att hjälpa företag till ett mer flexibelt och pålitligt arbetssätt där deras lösningar kan optimera en fjärrarbetsplats och förhindra driftstopp. Lösningarna förenklar framförallt för er IT-avdelning då de får en annan inblick i hur era medarbetares distansarbetsplats fungerar i realtid.

I deras plattform har de en funktion som tidigt varnar och hjälper till att fånga upp problem som kan leda till exempelvis användaravbrott. Med snabba felsökning- och åtgärdslösningar så kan ni snabbt förhindra avbrott och era medarbetare kan arbeta vidare utan att påverkas.

Detta gör att ni kommer vara ett bolag som har enastående digitala medarbetarupplevelser samtidigt som ni sparar enormt med tid och pengar för er organisation. Stora kostnadsbesparingar kan göras genom att minska antalet supportärenden och i det fallet att dessa ändå uppstår kan man minska tiden det tar att lösa dessa. Det är en smidig och enkel säkerhetslösning för er då ni har övervakningen samtidigt som ni kan få assistans med åtgärderna kring eventuella framtida problem.

Oavsett om era skrivbord är fysiska eller virtuella eller om era applikationer är lokala eller SaaS kan er IT-avdelning optimera er miljö från ett datacenter eller i molnet = en trygg säkerhet för flexibelt arbete. Vi är väldigt glada över vårt nya samarbete med ControlUp och vi tar gärna ett första möte för att berätta mer om hur ni kan använda deras lösningar på bästa sätt. Kontakta oss för mer information.

Låt oss berätta mer om ControlUp