Publicerades 6 december 2019

Infozone fortsätter att stödja Barncancerfonden

”Barn och Cancer hör inte ihop” – Infozone fortsätter att stödja Barncancerfonden

Visst är Julen barnens högtid?! En tid då de ska kunna få vara barn och bara känna glädje, därför är det viktigt för oss på Infozone att vi gör det vi kan för att sprida glädje, värme och omtanke. Vi slopar de fysiska julklapparna till kunder och partners och ger där det verkligen behövs – vi stödjer Barncancerfonden.

Mobillådan i all ära som en bra julklapp men julen är en tid på året då många av oss vill sända extra tankar till andra och vi hoppas att ni känner likadant. De senaste åren har vi valt att slopa fysiska julklappar från Infozone och fokuserat på att ge där det verkligen behövs; vi fortsätter att stödja Barncancerfonden. Därför är det då också extra kul att se tydliga resultat på att våra och andras gåvor verkligen gör skillnad i forskningen.

Läs gärna en artikel från Barncancerfonden då de berättar om att de eventuellt har hittat en behandling för medulloblastom som är en elakartad hjärntumör som drabbar spädbarn och småbarn. Forskningen gör skillnad! Ni hittar artikeln här

Val av organisation – Att stödja Barncancerfonden

I år fick kollegorna på Infozone vara med och välja organisation som deras hjärta klappar lite extra för. Det finns många fina organisationer som gör stor skillnad inom flera olika områden därför gjorde vi ett blandat urval som kollegorna fick välja mellan och i år så valde vi tillsammans att stödja Barncancerfonden.

Vi har även frågat Henrik Kristoffersson på Infozone varför han valde Barncancerfonden kring de alternativ som fanns och hur han ser på att Infozone skänker till forskning istället för att få en fysisk julklapp. Så här svarade Henrik:

– Bland många fina alternativ för årets julgåva fastnade jag för Barncancerfonden. Jag föreställer mig att vi är duktiga på att ta hand om sjuka barn och försöka göra deras vardag något mer uthärdlig genom glädje och upplevelser med mera. Min önskan är dock att vi ska slippa detta så att våra barn inte drabbas överhuvudtaget. Kan vår gåva bidra till att färre, och i framtiden, inga barn drabbas är jag mycket glad att kunna ha varit med och bidragit.

Vänner, Kunder, Partners vi vill tacka er för ett fantastiskt fint år och önska er en riktigt God Jul. Tack för att ni är med och gör skillnad tillsammans med oss – ”Barn och Cancer hör inte ihop.”

God Jul & Gott Nytt År önskar vi på Infozone