Publicerades 22 mars 2018

Infozone först i Sverige med ICE-certifiering!

Infozone först i Sverige med ICE-certifiering!

Vi kan med glädje meddela att vår eminenta konsult, Hayder Ali är först i Sverige med att klara IGEL´s certifiering ICE (Igel Certified Engineer). En certifiering som presenterades på IGEL´s Disrupt i Bremen.

I januari lanserade IGEL ett nytt sätt att certifiera sig på, ICE (Igel Certified Engineer) som de presenterade på deras event Disrupt. Hayder Ali, IT-konsult på Infozone var på plats i Bremen och medverkade på deras technical boot camp där han sedan utförde de tester som krävdes för att få certifieringen.

Infozone är först i Sverige med att ha en konsult som har denna typen av certifiering inom IGEL som är vår främsta samarbetspartner då det kommer till lösningar för tunna klienter. Vi är mycket glada och stolta över detta då det ger oss ännu ett bevis på att vi besitter kompetens inom så många delar av våra affärsområden.

IGEL´s framgångsrika integration med bland annat Citrix, VMware och Microsoft är en viktig del och här har vi på Infozone en lång samt bred kunskap. Vilket även bevisas genom den senaste ICE-certifieringen. Hayder är även en av de första i hela världen som klarat denna certifiering, nämligen den 27e.

Detta är vi såklart väldigt stolta och glada över så vi låter Hayder säga några ord om detta:

”Det är fantastiskt kul att vara den första i Sverige och en av de första i världen som har klarat IGEL´s certifiering. Jag har jobbat med IGEL i ett par år nu och får ett litet kvitto på att jag kan IGEL vilket gör en lite stolt över sig själv. Med hjälp av grymma kollegor och en bra relation till IGEL så finns det oändliga möjligheter.”

Om ni vill veta mer om IGEL och se vad vi på Infozone kan göra för er så tveka inte att höra av er till oss.

First in Sweden with ICE certification