Publicerades 12 januari 2018

Infozone flyttar huvudkontoret till nya lokaler

Infozone flyttar huvudkontoret till nya lokaler

I samband med att Infozone växer tar vi nu ett nytt avstamp i vår utveckling och flyttar vårt huvudkontor till nya fräscha lokaler i Stockholm.

Under fjolåret har vi vuxit och utvecklat alla våra kontor med nya medarbetare och vi hälsar alla varmt välkomna till Team Infozone. Vi har även öppnat upp ett nytt kontor på Teknikparken i Gävle för att utveckla marknaden för IT-konsulttjänster i Gävleborg/ Uppsala. Idag har Infozone kontor i New York, Chicago, Malmö, Örebro, Norrköping, Gävle och huvudkontoret i Stockholm som nu flyttar in till nya lokaler på Gärdet.

Varför nytt huvudkontor?

I samband med vårt 10-årsjubileum förra året började vi titta på nya möjligheter till hur vi kan utveckla vår mötesplats för kunder, partners och medarbetare. Vi växer och det innebär att vi behövde titta på nya möjligheter för bättre och fräschare lokaler vilket vi nu har hittat och kommer påbörja vår flytt till. Vi låter gladeligen våra medarbetare att vara med och forma vår nya mötesplats. Vi kan lova er en inflyttningsfest på vårt nya huvudkontor då vi är i ordning och inflyttade så kom gärna och hälsa på. Vi återkommer med mer information kring detta.

Bli en i Team Infozone

I och med att vi ständigt fortsätter att växa så hoppas vi att ni vill vara med på vår resa. En resa som vi kan lova er att ni inte vill missa. Vi letar efter nya medarbetare inom alla våra affärsområden så ta chansen och sök till oss idag. We Create Heroes – Bli en IZ Hero!

Infozone HQ:s nya adress:

Besöksadress:
Tegeluddsvägen 80
115 28 Stockholm

Postadress:
Box 27051
102 51 Stockholm

Tack till er alla som följer oss och hjälper oss på vår resa – Nu kör vi mot nya höjder!

Hampus Carnemark
VD, Infozone