Publicerades 1 mars 2021

Infozone är den enda IGEL Velocity Expert-partnern i Sverige

Infozone är den enda IGEL Velocity Expert-partnern i Sverige

För ett litet tag sedan presenterade IGEL ett nytt partnerskapsprogram som en liten förändring mot deras tidigare program där vi på Infozone har varit Guldpartner under flera år. Vi tänkte att vi skulle beskriva lite för er vad det nya partnerskapet innebär och vad som krävs för att uppnå den statusen som vi har idag.

Infozone har tidigare varit Guldpartner till IGEL, vilket vi var först att bli i Sverige och flyttar nu över vårt partnerskap till det nya programmet som då för oss heter: IGEL Velocity Expert. Programmet kommer i tre delar: Entry, Expert och Elite.

För att bli IGEL Velocity Expert krävs det lite olika parametrar som exempelvis:

• Certifieringar
– IGEL Certified Sales Professional
– IGEL Certified Professional
– IGEL Certified Engineer
– IGEL Certified Architect
• Antal vunna affärer
• Berättigad till Service Specialization
• CSAT Score 4.0 (Skala på 5) (Kundnöjdhet)
• En viss omsättning på IGEL
• Skapa en affärsplan

Vi är experter på IGEL och därför är det extra viktigt för oss att vi har ett gott partnerskap, vi håller oss uppdaterade med alla nyheter som kommer, certifieringar för att kunna erbjuda våra kunder den främsta servicen. Som en del i vårt arbete med IGEL valde vi förra året att paketera kontorsarbetsplatsen med IGEL UD2 i basen och hemarbetsplatsen med IGEL UD Pocket i basen. Dessa paketeringar och mer kring vad som ingår i respektive paket/ lösning hittar ni här.

Idag är Infozone den enda partnern i Sverige med Expertstatus hos IGEL. Vill ni veta mer om vårt partnerskap med IGEL, tveka inte att kontakta oss. Vi kan även avslöja att inom kort kommer det en intervju där vår VD, Hampus Carnemark möter Kent Söderlund på Commaxx för att prata lite bland annat om våra paketeringar och om IGEL OS.