Publicerades 27 mars 2019

Infozone accelererar med ny kunskap på VD-posten

Pressmeddelande: Infozone accelererar med ny kunskap på VD-posten

Infozone Sverige AB växer och tar spännande ny mark; detta gör också att de är i behov av att skapa förändringar i sin organisation för att fortsätta sin framfart. Förra VD:n Hampus Carnemark går in som koncernchef och lämnar över posten som VD till Mattias Bylund.

IT-konsultbolaget, Infozone har haft en enorm framfart de senaste åren med en spirande kurva uppåt och de har gjort stora investeringar i rekryteringen. Denna uppåtgående kurva har också lett till att Infozone behöver göra justeringar och förändra sin organisation. Hampus Carnemark var med och grundade bolaget 2007 och har sedan starten axlat rollen som VD, nu kommer han istället att äntra rollen som koncernchef.

– Vi växer och det är dags gå in i en ny fas med Infozone, då vi har viktiga steg framför oss med att bygga vidare bolaget på båda våra marknader, Sverige och USA. Mattias har en mycket stor kompetens och kunskap om den Svenska IT-marknaden och jag känner att det är helt rätt person samt läge att lämna över taktpinnen för Sverige till honom, säger Hampus Carnemark.

Regionchef för Infozone i centrala Sverige, Mattias Bylund kommer anta rollen som ny VD på Infozone efter många års erfarenhet och väl kännedom i bolaget. Mattias Bylund ser möjligheterna till att fortsätta se till att Infozone tar ny mark samt växer in i de trender och önskemål som marknaden bjuder på. Infozones nya VD har ett enormt framtidsdriv och går in med ett starkt förtroende från sina kollegor.

– Det är otroligt inspirerande att få förtroendet att bli VD för Infozone Sverige och jag ser mycket framemot att ta bolaget vidare till nästa fas. Tillsammans med en imponerande samling medarbetare ser jag mycket ljus på framtiden för oss, vi kommer tillsammans fortsätta vår tillväxtresa, säger Mattias Bylund.

Presskontakt:
Eva-Katrine Persson

+46768808128
Marknadschef, Infozone Sverige AB