Publicerades 11 maj 2020

IGEL Work From Home Kit

IGEL Work From Home Kit

I rådande situation så har begreppet ”jobba hemifrån” blivit något som vi alla berörs av. En del av oss är kanske vana vid möjligheten att kunna jobba hemifrån, för andra är detta något som är helt nytt och ovant. Detta ställer dock höga krav på organisationer vad det gäller framförallt säkerhet och hur användare skall kunna få åtkomst till sina grejer.

Jag skulle vilja berätta lite mer om ett nytt paket från IGEL, som de har tagit fram i dessa tider då det läggs extra fokus på säkerhet och trygghet vid distansarbete/ hemarbete. Paketet kallas för ”Work From Home Kit” som innehåller både en IGEL-produkt och support.

I Work From Home Kit ingår följande:

  • IGEL UD Pocket – som är den lilla USB sticka som ger användaren möjlighet att ansluta till ert företags IT-miljö via en dator. Plugga in den och ni är igång med ert arbete.
  • IGEL Workspace Edition Software License – I detta ingår IGEL OS 11 operativ system samt IGEL UMS.
  • Enterprise Management Pack SW subscription – 1 års subscription av UMS extensions vilket inkluderar IGEL Cloud Gateway funktionen för exempelvis managering av klienter via webben.
  • IGEL software maintenance – 1 års mjukvaruunderhåll på ovannämnda komponenter och inkluderar IGEL Select support.

Låt oss berätta mer om IGEL work from home

 

Beroende på om ni är befintlig kund till IGEL idag eller ny kund så funkar det lite olika:

Kunder: För varje IGEL Workspace Edition-licens ni redan har köpt så kan ni köpa ett Work From Home Kit (WFH) direkt. Exempelvis, har ni idag 200 Workspace Edition licenser så kan ni köpa maximalt 200 WFH-Kit till ett reducerat pris. Detta i sin tur innebär att ni totalt kommer att ha 400 Workspace Edition licenser.

Nya IGEL kunder: För att kunna köpa IGELs WFH-Kit måste ni köpa Workspace Edition-licenser. Om ni exempelvis önskar att köpa 100 WFH-Kit så behöver ni köpa 100 Workspace Edition licenser vilket i sin tur innebär att ni kommer att ha 200 Workspace Edition licenser.

IGELs Work From Home Kit är prissatt till 100 Euro per kit för ett helt år, vilket är 50% rabatt sett till listpriset om ni köper varje del av WFH-Kit separat.

Det är en trygg och komplett lösning för distansarbete med både hårdvara och mjukvara som IGEL har tagit fram. Önskar ni mer information om detta erbjudande, tveka då inte att kontakta oss på Infozone.

Hayder Ali, Konsult på Infozone