Publicerades 11 december 2020

I år skänker vi en extra jultanke till Svenska Epilepsiförbundet

I år skänker vi en extra jultanke till Svenska Epilepsiförbundet

Varje år har vi på Infozone, liksom många andra bolag, valt att skänka en julgåva till någon välgörenhetsorganisation. En gåva som gör skillnad. I år valde vi att stötta Svenska Epilepsiförbundet som tack till våra medarbetare, kunder och partners för detta året. Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År.

En av de vanligaste barnsjukdomarna i Sverige är Epilepsi, en sjukdom som kanske inte får så stor uppmärksamhet men som vi vill uppmärksamma lite mer samt även stötta i den mån som vi kan. Därför tänkte vi att som årets julklapp till våra partners, kunder och medarbetare väljer vi att skänka pengar till Svenska Epilepsiförbundet för att stödja deras arbete. Det är en intresseorganisation för personer med epilepsi, deras anhöriga och personer som kommer i kontakt med epilepsi genom skolan, arbetet, sjukvården eller som vill stötta deras arbete. De vill öka kunskapen om epilepsi i samhället och främja en bättre epilepsirehabilitering.

Vad arbetar Svenska Epilepsiförbundet med?

  • Informera allmänheten och myndigheter om epilepsi och dess problematik
  • Att främja en förbättrad vård och behandling samt effektiv rehabilitering för personer med epilepsi
  • Att motverka fördomar om epilepsi
  • Att verka för vetenskaplig forskning och utveckling inom epilepsiområdet

Vi har endast sammanställt några delar av deras arbete, men ni hittar mer information på deras hemsida: www.epilepsi.se.

Vi vill tacka er alla för detta kämpiga året och för att ni gör det möjligt för oss att göra skillnad där vi kan genom vår julgåva. Vi hoppas att flera väljer att uppmärksamma Svenska Epilepsiförbundets arbete framöver i deras arbete. Självklart kommer även Hampus Carnemark komma med en härlig julfilmshälsning till era alla inom kort.

Vad är epilepsi? Det är en sjukdom som gör att hjärnans nervceller är överaktiva vilket kan orsaka olika typer av anfall.

God Jul & Gott Nytt År
Önskar vi på Infozone