Publicerades 14 juni 2021

Hur katt och råttan-leken förändras med fokus på cybersäkerhet

Hur katt och råttan-leken förändras med fokus på cybersäkerhet

Hotbilden har blivit allt mer omfattande, eftersom målet och utfallet har förändrats, framförallt så sprider sig avancerat skadlig kod med en hög fart, och det innebär att attackytan har expanderats. Det är inte endast myndigheter som är målet för riktade attacker eller avancerade skadlig kod, utan nu är alla organisationer i stort sätt utsatta för nya hotbilden.

Följ med på Bitdefender och Infozone´s resa, tillsammans kommer vi avslöja hur “katt och råtta leken” har förändrats mellan bovarna och säkerhetsföretag.

Intuitiva säkerhetslösningar skulle kunna hjälpa organisationer på flera olika sätt, men det innebär inte att så fort ni har implementerat lösningen, så kommer alla problem vara ur vägen, utan det är snarare tvärtom eftersom oftast adderas ännu ett verktyg på lista som antagligen är redan fullsatt med andra verktyg.

Det är här vi på Infozone kommer in tillsammans med vår samarbetspartner Bitdefender – vi lyssnar på organisationerna och tar till oss av när ni berättar om er infrastruktur och dess utmaningar den har när det kommer till cybersäkerhet. Vi hjälper er uteslutande med att lösa säkerhetsutmaningarna som ni har i er infrastruktur.

I en första fas tillämpar vi och levererar en lösning som både sparar tid och kostnader baserat på kundens information, i nästa fas så levererar vi skräddarsydd “best practice” samt en omfattande utbildning anpassat efter er vardag. Detta resulterar i en förenkling av vardagen för organisationer från ett säkerhetsperspektiv. Ni uppnår en högre säkerheten samtidigt som ni reducera arbetet just med att jobba i färre verktyg.

Bitdefender Gravityzone – Mästaren i Cybersäkerhet

Bitdefender Gravityzone erbjuder nästa generations säkerhet för fysiska, virtuella och molnmiljöer. Säkerhetslösningen konsoliderar hybrida infrastruktur in en enda konsol, genom en full integration med diverse omfattande virtualiserade plattformar, såsom Citrix, Vmware, Azure, Nutanix och AWS. Gravityzones effektiva säkerhetslösning skyddar inte enbart renodlade fysiska eller virtuella enheter som klienter och servrar, utan kan även initialt analysera nätverkstrafik från diverse IoT-enheter i infrastrukturen för att identifiera avancerade attacker.

Intelligensen i säkerhetslösningen kommer bland annat från 500 miljoner globala sensorer världen över, som kontinuerligt uppdaterar säkerhetsagenten, som i sin tur tillhandahåller säkerheten på enheterna, genom att applicera olika nivåer av skydd på enheter. Följande kombinationer levererar högsäkerhet, med låg overhead, som framförallt stoppar avancerade cyberattacker vart de än uppstår i infrastrukturen.

Redan nu kan du boka upp dig på vårt kostnadsfria digitala event den 25/8 där vi går igenom lite mer hur vi kan hjälpa till i katt & råttan-leken. Anmälningslänken hittar du här. Vill du inte vänta? Tveka inte att kontakta oss.