Publicerades 18 november 2021

”Cloud-Forward” med Citrix Cloud

”Cloud-Forward” med Citrix Cloud

Tillsammans med vår partner Citrix radar vi i denna blogg upp några steg till varför ni bör gå framåt med er molnsatsning till Citrix Cloud. Så varför vänta? Låt oss börja med att spalta upp dessa på en gång.

Varför komplicera det? Det är enkelt!

Citrix Cloud är en global plattform som är anpassad för alla dina virtualiserade och digitala arbetsbelastningar. Den ger dig tillgång till integrerade och välbekanta verktyg så att du effektivt kan hantera er molnsatsning och effektivisera er organisations kostnader. Citrix beställde en undersökning av Forrester TEI som visade på att organisationer finner stort värde i att använda Citrix Virtual Apps and Desktop och Microsoft Azure. Den visade även att ni kan möjliggöra 10 % IT-effektivitet och reducera era skrivbordsrelaterade supportsamtal med 33 %. Det är en lösning som förenklar för er samtidigt som ni sparar pengar.

Värdet av samarbetet med Microsoft

Vi vågar säga att Citrix och Microsoft är bättre tillsammans. Citrix Cloud gör det enkelt att hantera era befintliga lokala virtualiseringsdistributioner tillsammans med Azure Virtual Desktop. Ni får en enda hanteringsvy och kan utnyttja kraften i Citrix Autoscale, MCS och WEM för Azure Virtual Desktop-distributioner, samtidigt som ni drar nytta av funktioner som imagehantering, applikationshantering och avancerad analys. Citrix Cloud tillför också extra värde åt Microsoft Teams. Med Citrix HDX Real-Time Engine ger ni era användare bra röst och videomöjligheter för era Microsoft Teams-användare.

Visste ni att Citrix Optimization for Teams är en produkt som Citrix och Microsoft har utvecklats tillsammans? Den hjälper dig att centralisera kontrollen, förbättra säkerheten och maximerar era befintliga Microsoft 365-rättigheter.

Det behöver gå fort som på Autobahn

Ni vill inte behöva vänta i flera veckor eller månader på att aktivera era arbetsstyrkor på era digitala arbetsytor, eller hur? Citrix Cloud låter dig konfigurera nya användare inom några minuter och inom några dagar kan ni ha en hel organisation uppe. Detta innebär snabbare väg mot intäkter och mindre tid för introduktion, migrering och skalning. Utnyttja MCS för accelererad provisionering av virtuella arbetsytor, snabb distribution av virtuella skrivbord med Citrix Virtual Apps and Desktop standard for Microsoft Azure och elasticitet på begäran med Citrix Autoscale. Avancerad imagehantering, övervakning och energihantering utökar driftseffektiviteten ytterligare. Använd Citrix Cloud för att förenkla ditt teams arbete med störmlinjeformade processer.

Visste ni om att det finns en möjlighet att börja med Citrix Cloud och inte köpa alla licenser på en gång, utan ni faktiskt kan hyra dessa? Vill du veta mer tveka inte att kontakta mig direkt, Joacim Häll.