Publicerades 14 januari 2021

Citrix Work Summit

Missa inte Citrix Work Summit den 3:e februari

Vi vill tipsa er om möjligheten att delta i Citrix virtuella event, Citrix Work Summit. Vill ni förändra sättet ni arbetar på? Anmäl er till detta halvdagsevent den 3:e februari.

Under det gångna året har vi alla upplevt en stor förändring i vår arbetsmiljö; i kraven på det som IT levererar till organisationen och användarnas förväntningar.

Tänk er ett nytt sätt att arbeta. Ett sätt som designats och som inte händer som ett måste; som ger mer produktiva, involverade och nöjda medarbetare. Som sätter användarupplevelsen i centrum för förändring. Som inte kräver några kompromisser när det gäller säkerhet, valfrihet eller upplevelse.

Delta i deras virtuella event, EMEA Work Summit den 3 februari, och låt er inspireras av experter från Citrix egna organisation (bl.a. Peter Söderholm), partners, gästtalare och exempel från organisationer som påbörjat denna resa.

De utlovar en halvdag av idéer, praktiska exempel och strategier för att attrahera, engagera medarbetare och skapa säkra samt flexibla arbetssätt.

Mer information med agenda och registrering hittar ni här i länken