Publicerades 28 september 2021

Citrix Cloud – ett bra val av molntjänst

Citrix Cloud – ett bra val av molntjänst

Citrix Cloud är en samling av olika tjänster som förenklar er leverans och hantering av Citrix-miljöer, då dessa är i molnet. Låt oss gå lite djupare på Citrix Cloud och hur ni idag kan hyra dessa licenser.

Citrix Cloud möjliggör det för er organisation att öka er nuvarande drift av program eller att flytta över det helt och hållet till molnet. Ni ges framförallt möjligheten att arbeta mer effektivt på ett säkert sätt samt att ni även kan reducera era IT-kostnader. Detta just för att applikationer och plattformar hanteras central från Citrix och ni får alltid den senaste programvaruversionerna samt de senaste uppdateringarna för hela er organisations Citrix-infrastruktur. I Citrix Cloud ingår även Workspace Environment Management (WEM) vilket ger möjligheten att förbättra användarupplevelsen och minska inloggningstider. Även Smart Check är en funktion som ingår där det sker automatiska hälsokontroller på er site för att ge era användare den bästa möjliga prestanda och upplevelse.

Citrix Cloud är något som vi förespråkar och är väldigt bra, låt oss nu också gå igenom dess licensfunktion i hur ni kan hyra och faktiskt bara betala för det ni använder.

Betala endast för det ni använder

Citrix har en licensmodell som möjliggör det för er kunder att hyra licenserna istället för att köpa in direkt. Här kommer vi på Infozone in och kan hjälpa er att betala för endast det ni nyttjar, varken mer eller mindre. Ni betalar månadsvis för de licenser ni nyttjar och den är baserad på antal unika användare som nyttjar er Citrix-miljö varje månad. Exempelvis om ni en månad har 50 unika användare då betalar ni för dessa 50. Under semestermånaderna är det vanligt att antalet användare inte är lika hög så då anpassas era licenser utifrån det och ni är inte fast i att ha köpt in för många kontra mot vad som används för stunden.

Just nu har vi möjligheten att erbjuda er ett kampanjpris där ni fördelaktigt kan gå över till Citrix Cloud och hyrlicensmodellen. Detta gäller fram till årsskiftet så tveka inte att kontakta oss direkt för mer information.

Hayder Ali, Infozone