Publicerades 25 oktober 2021

BARC Data Management Survey 2022

TimeXtender är stora vinnare i BARC Data Management Survey 2022

Vår partner, TimeXtender som är stora inom data warehouse automation blir hyllade i The Data Management Survey. För tredje året gör BARC denna undersökning som baseras på data management verktyg på marknaden. Låt oss berätta lite mer.

The Business Application Reserach Center (BARC) är ett analys- & konsultföretag för programvara som fokuseras på Beslutsstöd, Analys, Data Management, Enterprise Content Management (ECM), Customer Relationship Management (CRM) och Enterprise Resource Planning (ERP).

Undersökningen är främst baserad på resultat från 1101 mjukvaruanvändare och konsulter världen över som har fått ge feedback på användarvänlighet för 20 av de ledande datahanteringslösningarna på marknaden, där vår partner TimeXtender glädjande är med.

I undersökningen gällande Data Management fick TimeXtender ett genomgående bra betyg med två topprankingar och tre ledande positioner. Vi kan ju bara säga grattis till TimeXtender för ett utmärkt resultat och grattis till oss som har ett nära samarbete och möjligheten att leverera deras lösningar som är i världsklass.

BARC har gjort en sammanställning av de delar i undersökningen där TimeXtender berörs som vi har möjligheten att dela med oss av till er. För att ta del av resultatet och kundreferenser klicka vidare er här så kan ni ladda ner dokumentet.

Missa inte vår artikel vi skrev för ett tag sedan där vi berörde många av de utmaningar som företag står inför idag som TimeXtenders lösningar är behjälpliga med. Denna artikel hittar ni här i följande länk.

Önskar ni att veta mer om TimeXtender och deras datahanteringslösningar? Tveka då inte att kontakta oss för mer information.