Projektledare till Infozone´s kontor i Region Mitt!

Nu söker vi en projektledare till Infozone

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj, bli en del av vår familj och sök tjänsten, Projektledare till Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll och leda projekten bra för att skapa en symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

Du som söker tjänsten bör sikta mot att känna dig som en hjälte och vill bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett växande internationellt bolag. Nu kör vi och tar oss till nya höjder tillsammans med våra mantlar på!

Vi ser gärna att du en driven och strukturerad projektledare med erfarenhet från IT-branschen extra meriterande om du jobbat just med Infrastruktur, Systemutveckling eller Business Intelligence.

Har du en akademisk utbildning inom projektledning eller motsvarande utbildningsnivå är det ett stort extra plus till att bli en i vårt gäng. Vi ser det som mycket meriterande om du har certifieringar inom projektmetodik.

Dina arbetsuppgifter kommer omfatta hela processen från projektstart till överlämning som inkluderar exempelvis kravanalyser, design, driftsättning och förvaltning. Spännande eller hur? Det viktigaste är att vi har roligt tillsammans och axlar arbetet bra i en grupp även om du går in som ledare för projekten.

Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med våra konsulter och kunder vilket vi hoppas är en roll som du kan axla med stort ansvar. Vi har ett glädjande och socialt företagsklimat som vi önskar att du känner passar dig perfekt.

Utöver en grym lön, trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också våra hjältar några av dessa godbitarna:

  • Medlemskap i IZ Sports Club
  • Utlandskick-off en gång per år
  • Intern movembertävling
  • Spelkvällar
  • BootCamp
  • Föräldralön
  • Flextid
  • Friskvårdsbidrag (4000 sek/ år)
  • Personalbil
  • Och så mycket mer som vi kan berätta mer om för dig under intervjun…

Placeringsort: Örebro eller enl. ök.
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Mattias Bylund, 0733-218486

 

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att InfoZone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev