Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Missa inte att vi rabatterar med upp till 25 % på era befintliga Office 365- & Microsoft 365-licenser.

Vi har flera tjänstepaket kring den moderna arbetsplatsen med Microsoft 365. Vår rabatt gäller fram till den 31 oktober – passa på nu!

Data Warehouse-hjälte

Infozone söker en data warehouse-konsult

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj, bli en del av vår familj och sök tjänsten, Data Warehouse-hjälte till Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll som konsult samt skapa symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

Du som söker tjänsten bör sikta mot att känna dig som en hjälte och vill bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett växande internationellt bolag. Nu kör vi och tar oss till nya höjder tillsammans med våra mantlar på!

Vi ser gärna att du är en erfaren Datalager-utvecklare med bakgrund inom områden såsom kravställning, datamodellering, utveckling i Microsoft SQL servermiljö samt ETL utveckling.

Har du en akademisk utbildning inom data- och systemvetenskap eller motsvarande utbildningsnivå är det ett stort extra plus till att bli en i vårt gäng. Vi ser det som mycket meriterande om du har certifieringar inom DW.

Dina arbetsuppgifter kommer omfatta hela processen från källdata till presentation och visualisering av data. Du kommer att arbeta med alla delar av datalagret med allt från att utforma DW arkitekturen, utveckla ETL processer samt definiera KPI:er.

Våra konsulter arbetar ofta i projektform och bör kunna axla rollen med stort ansvar. Vi har ett glädjande och socialt företagsklimat som vi önskar att du känner passar dig perfekt.

Utöver en grym lön, trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också våra hjältar några av dessa godbitarna:

  • Medlemskap i IZ Sports Club
  • Utlandskick-off en gång per år
  • Intern movembertävling
  • Spelkvällar
  • BootCamp
  • Föräldralön
  • Flextid
  • Friskvårdsbidrag (4000 sek/ år)
  • Personalbil
  • Och mycket mer som vi kan berätta för dig under intervjun…

Placeringsort: Stockholm
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Tobias Westervall, 0733-21 84 74

 

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att InfoZone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev