Testa BankID för företag i 90 dagar

Det finns bara fördelar med att fokusera på säker inloggning för er organisation, eller hur? Vi har skapat en POC med BankID där ni får testa tjänsten i 90 dagar.

Data Warehouse-hjälte

Infozone söker en data warehouse-konsult

Infozone erbjuder en lättsam och transparent arbetsmiljö där vi tillsammans skapar nytta för våra kunder. Vi tror på samverkan och att dela med sig av våra erfarenheter. Hos oss blir du högst delaktig och har stor möjlighet att påverka din vardag! Vi bygger just nu det bolag vi själva skulle vilja arbeta med och hoppas nu att du i rollen som Data Warehouse-hjälte vill utvecklas med oss!

Vår verksamhet kännetecknas av handlingskraft, spetskompetens och bra sammanhållning. På Infozone sätter vi framgång och välmående i mycket stort fokus.

Som konsult på Infozone arbetar du ofta i projektform och bör kunna axla rollen med stort ansvar. Vi har ett härligt företagsklimat vilket gör att dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss! Vi önskar att du är en lugn, trygg och prestigelös person som är mån om att skapa en god stämning runt omkring dig. Du tar ansvar för din utveckling, arbetar målinriktat och med stort fokus framåt. Att kommunicera på olika nivåer i organisationer, att vårda och bygga relationer med såväl dina kunder som med dina kollegor är något som du är van vid, likväl som att arbeta i högt tempo och prioritera dina arbetsuppgifter. Ditt intresse av att dela med dig av din kunskap, din orädsla inför nya utmaningar och din positiva inställning är något som du ofta får höra.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill göra nytta och skapa möjligheter för våra kunder, dig som vill utmana dig själv och vara med på en tillväxtresa där du och dina kollegor kommer att ha stor påverkan hur vi tar oss till nya höjder.

Till rollen som Data Warehouse-hjälte söker vi dig som har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet. Du har flerårig erfarenhet av arbete med datalager med bakgrund inom områden så som kravställning, datamodellering, utveckling i Microsoft SQL servermiljö samt ETL utveckling. Har du certifieringar inom DW är det mycket positivt. Självklart är du duktig på att kommunicera på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer omfatta hela processen från källdata till presentation och visualisering av data. Du kommer att arbeta med alla delar av datalagret med allt från att utforma DW arkitekturen, utveckla ETL processer samt definiera KPI:er.

Utöver en bra lön, mycket trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också mycket bra förmåner som vi gärna berättar mer om. Hör av dig till oss vid eventuella frågor eller sök tjänsten här nedan.

Placeringsort: Stockholm
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Tobias Westervall, 0733-21 84 74

 

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev