Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Erbjudande: Office 365- & Microsoft 365-licenser

Ta gärna en titt på våra tjänstepaket kring Office 365 och Microsoft 365 med tillval för support för att nå den moderna arbetplatsen.

Citrix Business Continuity Program (BCP)

Citrix Business Continuity Program

Vi på Infozone vill vara med och hjälpa Sverige att bibehålla sin produktivitet och minimera spridning av Covid-19 (Corona) i största möjliga mån. Citrix har tagit fram ett initiativ, Business Continuity Program för att underlätta för bolag till distansarbete.

Majoriteten av svenska verksamheter använder idag produkter från Citrix i någon form. Företrädelsevis som distansarbetsplats, där användaren kan få åtkomst till sitt skrivbord och applikationer, oavsett plats och enhet. Något som är extra viktigt i dagens situation. Vi arbetar med med dessa komplexa miljöer dagligen, men för att förenkla har nu Citrix tagit fram ett initiativ så ni som sitter med en Citrix-lösning snabbt kan utveckla er verksamhet till alla i er organisation om ni inte redan har det.

 

Om Business Continuity Program (BCP)

Det är ett förmånligt initiativ som avsett för befintliga kunder där behovet finns i att utöka antalet distans- och hemarbetsplatser för era anställda, under en tillfällig period (12 mån).

Kontakta oss för mer information om Business Continuity Program så hjälps vi åt på bästa sätt.

Oscar Ström, Infozone
Telefon: 070-565 23 86
Mail: Oscar Ström

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev