Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Just nu rabatterar vi med upp till 25 % på era befintliga Office 365- & Microsoft 365-licenser.

Vi har flera tjänstepaket kring den moderna arbetsplatsen med Microsoft 365. Just nu ger vi er extra rabatt med upp till 25%. Ta gärna en titt på våra paket och kontakta oss för kostnadsuträkningar för just er.

Inspirationsförmiddag i Lund – Varmt välkommen!

Vi bjuder in till en förmiddag full av inspiration

Vi tar vidare vårt koncept för The Inspiration Zone och bjuder in er till en förmiddag med inspiration på Bricks i Lund den 27:e mars. Vi erbjuder er en dag i en avslappnad miljö och ni ges möjlighet att snappa upp det senaste scoopet från Citrix, Ivanti och Microsoft.

Ni är kanske trötta på att överösas med information kring de trendiga buzzwordsen så som Cloud, Workplace, Workspace, GDPR, Säkerhet m.fl. De är fortfarande viktiga buzzwords som vi kommer att beröra men utifrån era önskemål. Ni kommer få chansen att interagera och lyfta era problemställningar direkt till oss, Citrix eller Ivanti under förmiddagen. Visst låter det kul? Kolla igenom agendan och se om det passar er sen anmäl er! Vi startar med frukost och avslutar med en gemensam, härlig lunch. Vi hoppas att ni ska lämna efter lunch med en känsla av inspiration, funderingar och nöjdhet.

Information:

När: 27:e mars
Var: Mobilvägen 12, Lund (Bricks Lund)
Tid: 08.30 – 13.00 (Lunch 12.00 – 13.00)
(Ni som anmäler er bör ha följande roll: IT-chef, IT-strateg eller IT-arkitekt)

Agenda

08.30
Frukost & Mingel

09.00 – 10.15
Hur tar användarna emot den nya tekniken?
Möjliggör er digitala arbetsstyrka, Citrix
Öppen dialog

10.15 – 10.30
Paus

10.30 – 12.00
Har ni koll på var er data finns?
Gemensam IT, Ivanti
Öppen Dialog
Avrundning

12.00 – 13.00
Lunch

Anmälan till Inspirationsförmiddag!

Vill du spendera en förmiddag tillsammans med Infozone, Citrix och Ivanti och samtidigt lämna efter lunch fullt inspirerad? Då ska du anmälda dig!

Jag godkänner att InfoZone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev