Om oss

Vi erbjuder våra kunder information, kunskap och stöd i alla lägen som ni kan tänkas hamna i. Vi tror på att vi kan skapa hjältar av våra kunder genom våra egna hjältar – We Create Heroes!
Gör Karriär i USA med Infozone – We Create Heroes!

Infozone är ett IT-kunskapsbolag med expertis inom virtuell infrastruktur, systemutveckling och beslutsstöd. Vi levererar kundanpassade, effektiva och robusta IT-system. På Infozone arbetar vi för att strukturera och automatisera era IT-miljöer för en optimal funktion, drift och ekonomi. Vi besitter enorm kompetens inom bolaget med våra medarbetare som kan skapa innovativa lösningar utifrån era behov.

Vi hjälper er individuellt eller i team där vi har möjlighet att ta ansvar för hela projektet från behovsanalys och design, genom implementation och testning, till drift, utvärdering och analys av resultat. Givetvis jobbar vi alltid med er som kund och användarna i centrum samt väljer tekniker, ramverk och metoder baserat efter behov och situation.

Det som kännetecknar vår verksamhet är handlingskraft, spetskompetens samt en stark sammanhållning. Våra olika kunskaper och specialistområden kompletterar varandra och tillsammans utgör vi ett kraftfullt team som smidigt hanterar både små och stora uppdrag. Vår historik av lyckade samarbeten med kunder inom så gott som alla branscher säger en hel del om vår kapacitet och framför allt vår glädje och ambition om att ständigt utvecklas.

Vi startade 2007 och idag sträcker sig vår verksamhet över två kontinenter med kontor på flera orter i Sverige och i USA. Läs gärna mer här om vår historia och få reda på mer information till grunden som vi valt att bygga Infozone på. Vi tror på vår gedigna erfarenhet men också på möjligheterna att utvecklas och möta framtiden tillsammans med våra kunder samt partners.

Vad väntar vi på? Låt oss utmana varandra till en bättre IT-värld! We Create Heroes!