Qlik i molnet

Vi har gjort det möjligt för er att köra Qlik i molnet

Hur arbetar ni med er ekonomiska data idag? Har ni rätt underlag när ni ska fatta beslut? Med Qlik i molnet har vi tagit fram ett smidigt beslutsstöd genom en färdig dashboard som hämtar försäljningsdata från en koppling mellan Qlik och ekonomisystemet Fortnox. Lösningen kan utökas och utvecklas i den takt som ni önskar. Låt oss hjälpa er att få rätt beslutsunderlag, med Qlik i Molnet.

Qlik i Molnet

2000 kr per månad/företag

Denna lösning passar er som snabbt vill analysera er Fortnox-data.

Qlik i molnet

Uppstart:

Uppsättning och Installation
Engångskostnad på 15 000 kr

Vad ingår i ert paket:

Qlik Sense-licens
1 st
Qlik Analyzer-licens
1 st
?
VM i Azure
1 st
?
Fortnox connector
1 st

Fördelar med att köra Qlik i Molnet

Vem vill inte ha en flexibel, säker, enkel och bekymmersfri lösning? Vi har listat några av fördelarna med att lyfta er Qlik-lösning till molnet. Vi sammanfattat lite åt er vad ni får:

Flexibelt

Ni får möjlighet att prestandamässigt skala upp er Qlik-miljö utefter era behov och tillfälligt stänga ned miljön under timmar när ni inte använder Qlik. På så betalar ni inte för mer än vad ni använder, samtidigt som inte behöver oroa er för att kapaciteten ska vara begränsande.

Säkert

Ni erbjuds hög säkerhet både när det gäller den fysiska säkerheten och när det gäller driften. Det innebär hög tillgänglighet när ni behöver det. Ni får löpande programuppdateringar och självklart ingår det säkerhetskopiering i er lösning.

Enkelt & Bekymmersfritt

Ni behöver inte göra dyra investeringar i hårdvara (servrar) utan ni kan enkelt komma igång och ta kostnaden för tjänsten som en löpande driftkostnad. Det ska vara enkelt att komma igång och det är det med våra paket. Det minsta paketet kan vi ha upp och snurra inom 1-2 dagar.

Förfrågan om tjänstepaket

Frågor eller köp av licenser kring något av våra tjänstepaket
kring Qlik i Molnet vänligen fyll i vårt formulär:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev