Arbeta mer datadrivet - missa inte vårt webinar

Webinar - Låt inte en begränsad budget hindra er från att arbeta datadrivet

Missa inte vårt kostnadsfria webinar vi har tillsammans med TimeXtender den 11:e maj med start klockan 10.00.

 

Projektledare på Infozone

Låt oss berätta för er vad våra härliga projektledare kan göra för er verksamhet

Infozones Projektledare är resultatinriktade och handlingskraftiga. Vi driver era projekt från start till mål!

Upplever ni att era projekt blir försenade, kostar mer än planerat och ändå inte uppfyller uppsatta mål? Förändras er omvärld så ofta att varje projekt ställer höga krav på flexibilitet? Om era svar är ja, då kan våra projektledare hjälpa er!

Frågeställningarna som ställs ovan är vanligt förekommande inom många organisationer och olika typer av verksamheter. För att hantera och nå ända fram arbetar våra projektledare med väl beprövade metoder som kan anpassas efter era behov för att driva projektet i mål på ett strukturerat sätt. För att nå önskat läge för de effekter som förändring och utveckling ska ge krävs att både planeringen och själva genomförandet är strukturerat.

Våra projektledare är handlingskraftiga och resultatinriktade, de arbetar med strukturerade samt metodiskt genomförda projekt vilket ger kontroll på projektet. Då kan de även snabbt fånga upp och hantera eventuella avvikelser innan de har någon negativ påverkan.

Vi kan driva mindre, större, komplexa eller lite enklare projekt, agilt eller traditionellt och med energi samt erfarenhet ser vi till att dina projekt får rätt avstamp och drivkraft och når de uppsatta målen. Våra projektledare har erfarenhet av att driva projekt inom alla Infozones affärsområden; Business Intelligens, IT-Infrastruktur och Systemutveckling. Vi driver projekt där våra egna tekniska konsulter levererar lösningen inom ramen för våra affärsområden, men även i projekt hos våra kunder, där Infozone inte har någon teknisk leverans.

Hur arbetar en projektledare på Infozone?

Infozones projektledare arbetar med välbeprövade metoder och arbetet styrs genom vissa förutbestämda styrdokument, enligt vald projektmodell. Under hela projektet får ni löpande status om projektets resultat och eventuella avvikelser hanteras strukturerat med kontroll och uppföljning.

Våra projektledare har erfarenhet från olika projektmodeller, såsom Pejl, PPS och Prince 2, där vi kan arbeta både agilt samt i traditionella vattenfallsprojekt. Har ni någon annan projektmodell ni vill att vi ska använda så är vi alltid öppna för att ta oss an den.

Vill ni arbeta agilt har vi flera utbildade Scrum masters som med Scrum metoden fokuserar på affärsnyttan och ger er möjlighet att förändra projektet efter era behov på ett strukturerat sätt. Vi arbetar enligt Scrum med backlog där vi tillsammans med er prioriterar de önskemål som finns.

 

Våra projektledare hjälper er från start till mål

Prenumerera på vårt nyhetsbrev