Låt oss berätta mer för er om vår Service Desk

IZ Service Desk

IZ Service Desk erbjuder er tillgänglighet, tar ansvar och utlovar en kunskapsbredd när vi svara på alla era IT-frågor.

 

IT Management

Vad är IT Management för Infozone?

Vårt team inom IT Management är engagerade experter som består främst av Digitala Coacher och Projektledare. De har erfarenhet i vad som krävs för att öka affärsnyttan hos våra kunder.

Vi hjälper er med er förändring

Vi har möjlighet att hjälpa er på bästa sätt med de förändringar som behöver göras för att utveckla er verksamhet. Vi kan med stolthet säga att vi har spetskompetens att leda, coacha samt utveckla i förändring. Vi för er verksamhet i en ständigt framåtgående riktning samt hjälper er få effekt av de IT-lösningar som köpts in och levererats (eller ska levereras) till verksamheten. 

Vi arbetar med ett strukturerat införande för att er investering i nya digitala verktyg ska komma er verksamhet till nytta och få bäst effekt. 

Digitala Coach eller Projektledare

På Infozone består teamet inom IT Management av två huvudsakliga områden; Digitala Coacher och Projektledare. Det ena utesluter inte det andra så våra konsulter kan arbeta både som Digital Coach och som Projektledare eller bara inom det ena området.  

Våra IT Management-hjältar tar med er på en förändringsresa i en ständig dialog tillsammans med er för att nå era uppsatta mål. Kontakta oss för mer information om rätt IT Management-lösning för er!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev