Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Erbjudande: Office 365- & Microsoft 365-licenser

Ta gärna en titt på våra tjänstepaket kring Office 365 och Microsoft 365 med tillval för support för att nå den moderna arbetplatsen.

IT-konsulterna på Infozone

Vi har några av de främsta hjältarna (IT-konsulterna) inom alla våra affärsområden i vår konsultverksamhet. Vi tror verkligen på att vi skapar hjältar och med våra konsulter kan ni bli hjältarna i er organisation.

Från första början stod det klart att vi var ett bolag som ville arbeta med en fantastiskt, spridd skur av IT-konsulter. Vi kan med stolthet säga att vi arbetar tillsammans med de främsta hjältarna inom vår bransch och kan erbjuda er allt från senior spetskompetens till hungriga talanger. Vi vågar satsa på våra hjältar, låt våra IT-konsulter göra er till hjältarna i er organisation!

Vi arbetar brett inom våra affärsområden för att uppfylla alla de krav och önskemål som ni kunder ställer på oss. Här nedanför presenterar vi några av våra kompetensområden som våra konsulter besitter. Utöver IT-konsulter inom Systemutveckling, Business Intelligence och Infrastruktur har vi självklart också ett team av hjältar som backar upp på vår Managed Services och vår IT Management del i form utav digitala coacher, projektledare och supporttekniker.

Några kompetensområden hos våra IT-konsulter

Business Intelligence

QlikSense, QlikView, TimeXtender, PowerBI, SQL Server, Integration Services, SSIS, Analysis Services, SSAS, Reporting services, SSRS, Datalager.

Systemutveckling

.NET, .NET Core, Microsoft Azure, SharePoint, Office 365, Mobilappsutveckling (Webb, PWA, iOS, Android, Xamarin), Webbutveckling (ASP .NET, ASP .NET Core, Angular.JS, React). Desktop (WPF, UWP), DevOps och Automatisering (Azure DevOps, Visual Studio App Center).

IT-Infrastruktur

Microsoft (Azure, AIP, Intune, Klienthantering (SCCM), Säkerhetslösningar (BankID, Smarta Kort, OTP), Citrix (ADC, SD-WAN, Cloud, Workspace, Virtual Apps and Desktops, Endpoint Management, Analytics, Collaboration, Gateway), Nutanix, Ivanti (Endpoint Security Solutions, Workspace Management), Tunna Klienter.

Härliga ord om våra konsulter

Vi har tidigare haft svårt att hitta rätt kompetens kring Citrix ADC hos olika partners men nu är vi helt säkra på att vi hittat rätt. Det är få som har den djupa kunskap som Infozones konsulter har kring Citrix ADC. Vi har framförallt samarbetat mycket med Stefan Freij och det är imponerande hur kunnig han är. Redan under första mötet visade han oss ändringar som vi kunde verkställa direkt, vilket sparat oss massor av tid. Det är skönt att veta att vi bara kan ringa om vi har några frågor och så blir det löst.

Kjell Bjärud, IT Operations Manager på Spendrups

Möt Hjältarna på Infozone

Vi tror på framtiden och att framtiden behöver hjältar! Infozones hjältar arbetar idag över hela Sverige, från Norr till Söder. Vi stöttar er kunder där ni finns eller där ni önskar vår hjälp. IT-konsulterna på Infozone har ett nära samarbete med våra kollegor i USA. Känner du när du läser detta att du skulle vilja bli en av hjältarna på Infozone? Kolla då gärna in våra lediga tjänster! 

Känner ni att ni istället vill veta mer om våra fantastiska konsulter på Infozone och vad de kan göra för er organisation? Kontakta oss så guidar vi er på rätt väg!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev