Self-Service BI

På Infozone ger vi er strukturen och de rätta verktygen för att kostnadseffektivt samt enkelt införa Self-Service BI i er organisation.

Infozone ger våra kunder möjligheten för att enkelt kunna hantera samt få tillgång till den data som de önskar. Self-Service Bi innefattar att kunder genom enkla medel kan distribuera och skapa analyser samt rapporter för att få en bra grund till beslutsstöd inom organisationer. Vi på Infozone ger er strukturen och de rätta verktygen för att kostnadseffektivt samt enkelt införa Self-Service BI i er organisation.

Vi ser idag tydligt hos våra kunder att de står inför behoven av att snabbare kunna fatta datadrivna beslut, de tittar på hur de ska kunna effektivisera sina beslut för att utveckla sin organisation. Med rätt BI lösning kan ni öka affärsnyttan och skapa ett mervärde hos er. Många organisationer vet ej heller inte hur de ska få ut sitt beslutstöd till hela organisationen. Detta möjliggör vi på Infozone åt er genom att vi erbjuder lösningar kring Self-Service BI. Med våra lösningar slipper ni långa ledtider, ni kommer bort ifrån långa och dyra datalagerprojekt.  Med våra lösningar och metodik skapar vi ett enklare samt tydligare samarbete mellan IT och verksamheten hos er.

Vårt Self-Service BI erbjudande består av tre beståndsdelar:

  • Datalager via Data Warehouse Automation; vår moderna datalager-lösning, TimeXtender är en applikation som via smarta funktioner och automatiseringar möjliggör ett extremt agilt framtagande och förvaltning av datalager. Genom att skapa en Discovery Hub™ tillhandahåller ni data till verksamheten.
  • Slutanvändarverktyg; med beslutstödsverktygen Qlik och Power BI erbjuder vi våra kunder de bästa analys- och rapportverktygen som marknaden erbjuder.
  • Metod; med vår egenutvecklade metodik knyter vi ihop ovanstående verktyg med er interna organisation och processer för att på så sätt säkerställa att ni effektivt och enkelt kan införa Self-Service BI i er organisation.

Låt oss ta med er in i framtiden och utveckla er verksamhet med Self-Service Business Intelligence. Vi lovar er en förenkling samt effektivisering. Vänta inte utan kontakta Oscar Ström, Infozone idag för mer information rörande rätt lösning för er.

Ladda ner Whitepaper

Ange din mailadress nedan och ladda ner ett whitepaper från Eckerson Group.

Jag godkänner att InfoZone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev