Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Just nu rabatterar vi med upp till 25 % på era befintliga Office 365- & Microsoft 365-licenser.

Vi har flera tjänstepaket kring den moderna arbetsplatsen med Microsoft 365. Just nu ger vi er extra rabatt med upp till 25%. Ta gärna en titt på våra paket och kontakta oss för kostnadsuträkningar för just er.

Self-Service BI

På Infozone ger vi er strukturen och de rätta verktygen för att kostnadseffektivt samt enkelt införa Self-Service BI i er organisation.

Infozone ger våra kunder möjligheten att enkelt kunna hantera samt få tillgång till den data som de önskar. Self-Service BI innefattar att kunder genom enkla medel kan distribuera och skapa analyser samt rapporter för att få en bra grund till beslutsstöd inom organisationer. Vi på Infozone ger er de rätta verktygen för att kostnadseffektivt samt enkelt införa Self-Service BI i er organisation.

Vi ser tydligt hur våra kunder idag står inför behovet att snabbare kunna fatta datadrivna beslut ute i verksamheten. Dsöker tillvägagångssätt i kombination med smart teknik för att effektivisera beslutsvägar och på så sätt utveckla organisationen samt verksamheten. Vår erfarenhet säger att med rätt BI lösning kan affärsnyttan öka och skapa ett mervärde hos våra kunders kunder. 

Med det sagt ska ni veta att många organisationer i dagsläget inte vet hur de ska få ut sitt beslutstöd till hela organisationen på ett effektivt och hållbart sätt. Är ni en av dem? Vi på Infozone erbjuder lösningar kring Self-Service BI. Med våra lösningar slipper ni långa ledtider, ni kommer bort ifrån långa samt dyra datalagerprojekt och er verksamhet kommer ha tillgång till rätt data vid rätt tidpunkt. Våra lösningar samt metodik skapar ett enklare samt tydligare samarbete mellan IT och verksamheten hos er.

Vårt Self-Service BI erbjudande består av tre beståndsdelar:

  • Datalager via Data Warehouse Automation; vår moderna datalager-lösning, TimeXtender är en applikation som via smarta funktioner och automatiseringar möjliggör ett extremt agilt framtagande och förvaltning av datalager. Genom att skapa en Discovery Hub™ tillhandahåller ni data till verksamheten.
  • Slutanvändarverktyg; med beslutstödsverktygen Qlik och Power BI erbjuder vi våra kunder de bästa analys- och rapportverktygen som marknaden erbjuder.
  • Metod; med vår egenutvecklade metodik knyter vi ihop ovanstående verktyg med er interna organisation och processer för att på så sätt säkerställa att ni effektivt och enkelt kan införa Self-Service BI i er organisation.

Låt oss ta med er in i framtiden och utveckla er verksamhet med Self-Service Business Intelligence. Vi lovar er en förenkling samt effektivisering. Vänta inte utan kontakta Oscar Ström, Infozone idag för mer information rörande rätt lösning för er.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev