Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Just nu rabatterar vi med upp till 25 % på era befintliga Office 365- & Microsoft 365-licenser.

Vi har flera tjänstepaket kring den moderna arbetsplatsen med Microsoft 365. Just nu ger vi er extra rabatt med upp till 25%. Ta gärna en titt på våra paket och kontakta oss för kostnadsuträkningar för just er.

External BI

Ta chansen att presentera era analyser, säkert till externa parter. Låt oss hjälpa er med rätt lösning inom External BI!

Vad är External BI?

När vi idag talar om traditionell BI riktar sig beslutsunderlaget internt inom en organisation. Det rör sig oftast om er i positioner som fattar strategiska beslut för er verksamhet genom analyser och data. Det är inga analyser som ni presenterar utåt utan endast använder inom er organisation. När vi på Infozone pratar om External BI menar vi att ni använder analyserna och data till att presentera utanför er organisation som exempelvis för era medlemmar, kunder, leverantörer, partners etc.

Business Intelligence (BI), dashboards och appar har under många år hjälpt företagsledare att baserat på data fatta bättre och mer strategiskt riktiga beslut.

Det är först på senare tid BI begreppet flyttat utanför den interna publiken för att hjälpa och generera värde mot kunder och affärspartners. Att som extern part få tillgång till information är en allt vanligare förväntan från kund- och partnerrelationer. Förväntan att få viss information tillbaka baserat på de interaktionen som förekommer med ditt företag. Dessutom ligger det i tiden att vara allt mer informativ, utbildande och generellt transparent vad gäller information av dess olika slag.

För er som organisation kan detta vara ett effektivt och otroligt värdeskapande sätt att förstärka er affär och verksamhet. Externt riktat beslutsstöd möjliggör att ni uppnår ett ökat förtroende, skapa nytt värde samt förstärka era relationer mot exempelvis kunder, medlemmar, leverantörer och partners.

Så vilka är då möjligheterna med externt riktad BI hos er? Och vad kan våra metoder på Infozone medföra för skillnader för just er organisation? Vi tittar på era behov, relationer samt vilket syfte ni har i ert nätverk. Kanske finns det sätt att stärka era externa relationer via External BI.

Tillsammans med vår partner Qlik har vi stora möjligheter till att skapa rätt system för er organisation. Vi har kunskapen som krävs; allt från datainsamling och kvalitet, till analys, gränssnitt och system/webbutveckling på olika plattformar. Vi utvecklar applikationer för både små och stora företag inom alla olika branscher. Vi analyserar era behov och ger er de rätta verktygen för genom externt riktad BI ge värde åt era intressenter.

Vill ni i er organisation utveckla er organisation med External BI?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev