Testa BankID för företag i 90 dagar

Det finns bara fördelar med att fokusera på säker inloggning för er organisation, eller hur? Vi har skapat en POC med BankID där ni får testa tjänsten i 90 dagar.

Systemutvecklare till Infozone i Örebro!

Nu söker vi systemutvecklare till Infozone i Örebro

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj. Bli en del av vår familj och sök till tjänsten som Systemutvecklare hos Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll för att skapa en symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

Du som söker tjänsten bör sikta mot att känna dig som en hjälte och viljan att bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett växande internationellt bolag. Nu kör vi och tar oss till nya höjder tillsammans med våra mantlar på!

Vi letar efter dig som har en god erfarenhet inom .NET-plattformen eller om du är en vass webbutvecklare. Erfarenhet av Azure eller motsvarande molnleverantör är meriterande. Vi ser gärna att du är driven, ambitiös, prestigelös och professionell i alla projekt som du tar dig an. Då har du kommit en lång bit på vägen för att ansöka som hjälte till team Infozone.

Du, som är intresserad av att börja som systemutvecklare på Infozone bör ha en akademisk utbildning som civilingenjör i datavetenskap eller motsvarande utbildningsnivå. Vi ser det som extra meriterande om du har en känsla för kvalitét, förvaltningsbarhet och alltid strävar efter att efterlämna ett resultat som du kan vara stolt över.

Har du detta och även sätter arkitektur i förarsätet genom att ha en förståelse för Design patterns och programmeringsmetodiker som exempelvis Domain-Driven Design och SOLID – Då är jobbet ditt!

Vi på Infozone tror på kompetensutveckling, därför jobbar vi hårt på att ge Dig alla förutsättningar att utvecklas. Som Systemutvecklare hos Infozone tar du därför del av våra kompetensutvecklingsaktiviteter som Lunch&Learns, utvecklarkonferenser, tech-events och mycket mer. Du kommer att få arbeta i ett nära samarbete med våra konsulter, teamleaders och kunder vilket vi hoppas är en roll som du kan axla med stort ansvar. Vi har ett glädjande och socialt företagsklimat som vi önskar att du känner passar dig perfekt. Du kommer få arbeta med spännande projekt världen över och få vara med och modellera samt designa system. Perfekt eller hur?

Utöver en grym lön, trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också våra hjältar bl.a. dessa godbitar:

  • Medlemskap i IZ Sports Club
  • Utlandskick-off en gång per år
  • Intern movembertävling
  • Spelkvällar
  • BootCamp
  • Föräldralön
  • Flextid
  • Friskvårdsbidrag (4000 sek/ år)
  • Personalbil
  • Och så mycket mer som vi kan berätta mer om för dig under intervjun….

Placeringsort: Örebro eller enl. ök.
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Andreas Hagsten, 0766-291944

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev