Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Missa inte att vi rabatterar med upp till 25 % på era befintliga Office 365- & Microsoft 365-licenser.

Vi har flera tjänstepaket kring den moderna arbetsplatsen med Microsoft 365. Vår rabatt gäller fram till den 31 oktober – passa på nu!

Systemutvecklare till Infozone i Örebro!

Nu söker vi en systemutvecklare till vårt kontor i Örebro

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj. Bli en del av vår familj och sök till tjänsten som Systemutvecklare hos Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll för att skapa en symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

Du som söker tjänsten bör sikta mot att känna dig som en hjälte och viljan att bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett växande internationellt bolag. Nu kör vi och tar oss till nya höjder tillsammans med våra mantlar på!

Vi letar efter dig som har en gedigen erfarenhet som systemutvecklare på .Net-plattformen eller om du är en vass webbutvecklare. Vi ser gärna att du är driven, ambitiös, prestigelös och professionell i alla projekt som du tar dig an. Då har du kommit en lång bit på vägen för att ansöka som hjälte till team Infozone.

Du, som är intresserad av att börja som systemutvecklare på Infozone bör ha en akademisk utbildning som civilingenjör i datavetenskap eller motsvarande utbildningsnivå. Vi ser det som extra meriterande om du har en känsla för kvalitét, förvaltningsbarhet och alltid strävar efter att efterlämna ett resultat som du kan vara stolt över.

Har du detta och även besitter en förståelse för Design patterns och programmeringsmetodiker som exempelvis Domain-Driven Design och SOLID – Då är jobbet ditt!

Som Systemutvecklare på Infozone kommer du att få arbeta i ett nära samarbete med våra konsulter, teamleaders och kunder vilket vi hoppas är en roll som du kan axla med stort ansvar. Vi har ett glädjande och socialt företagsklimat som vi önskar att du känner passar dig perfekt. Du kommer få arbeta i coola och spännande projekt världen över och få vara med och modellera samt designa system. Perfekt eller hur?

Utöver en grym lön, trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också våra hjältar några av dessa godbitarna:

  • Medlemskap i IZ Sports Club
  • Utlandskick-off en gång per år
  • Intern movembertävling
  • Spelkvällar
  • BootCamp
  • Föräldralön
  • Flextid
  • Friskvårdsbidrag (4000 sek/ år)
  • Personalbil
  • Och så mycket mer som vi kan berätta mer om för dig under intervjun….

Placeringsort: Örebro eller enl. ök.
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Andreas Hagsten, 0766-291944

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att InfoZone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev