Systemutvecklare till Infozone i Lund!

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj, bli en del av vår familj och sök tjänsten, Systemutvecklare till Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll för att skapa en symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

Du som söker tjänsten bör sikta mot att känna dig som en hjälte och viljan att bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett växande internationellt bolag. Nu kör vi och tar oss till nya höjder tillsammans med våra mantlar på!

Vi letar efter dig som har en gedigen erfarenhet som systemutvecklare på .Net-plattformen eller om du är en vass webbutvecklare. Vi ser gärna att du är driven, ambitiös, prestigelös och professionell i alla projekt som du tar dig an. Då har du kommit en lång bit på vägen för att ansökan som hjälte till team Infozone. Du, som är intresserad av att börja som systemutvecklare på Infozone bör ha en akademisk utbildning som civilingenjör i datavetenskap eller motsvarande utbildningsnivå.

Vi ser det som extra meriterande om du kan hantera C# .Net, Design Patterns, SharePoint och har erfarenhet av att utveckla molnplattformer som exempelvis Microsoft Azure. Har du detta och även besitter en förståelse för programemeringsmetodiker som exempelvis Domain-Driven Design och SOLID – Då är jobbet ditt!

Som Systemutvecklare på Infozone kommer du att få arbeta i ett nära samarbete med våra konsulter, teamleaders och kunder vilket vi hoppas är en roll som du kan axla med stort ansvar. Vi har ett glädjande och socialt företagsklimat som vi önskar att du känner passar dig perfekt. Du kommer få arbeta i coola och spännande projekt världen över och få vara med och modellera samt designa system. Perfekt eller hur?

Placeringsort: Lund
Anställningsform: Heltid/ Tillsvidare
Kontaktperson: Joacim Häll, 0723-37 70 44

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att InfoZone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev