Systemutvecklare till Infozone i Stockholm

Nu söker vi systemutvecklare i Stockholm

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj. Bli en del av vår familj och sök till tjänsten som Systemutvecklare hos Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll för att skapa en symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

Du som söker tjänsten bör sikta mot att känna dig som en hjälte och viljan att bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett växande internationellt bolag. Nu kör vi och tar oss till nya höjder tillsammans med våra mantlar på!

Vi letar efter dig som har en god erfarenhet som systemutvecklare. De flesta av oss på Infozone har sin grundkompetens inom .NET-plattformen, men vi välkomnar dig som har en annan teknikstack som bas med öppna armar. Det viktigaste för oss är inte teknik och plattformar utan att du är professionell och levererar lösningar med kvalitét. Vi värdesätter att du har förmågan att dela med dig av din kompetens såväl som att vara öppen för att ta lärdom av dina kollegor. Vi tror på att lära och utvecklas av varandra och hoppas du kan bli en del av det.

Du, som är intresserad av att börja som systemutvecklare på Infozone bör ha en akademisk utbildning som civilingenjör i datavetenskap eller motsvarande utbildningsnivå. Vi ser det som extra meriterande om du har erfarenhet av Azure eller motsvarande molnleverantör. Sätter du dessutom arkitektur i förarsätet genom att ha en god förståelse för design patterns och programmeringsmetodiker – Då är jobbet ditt!

Vi på Infozone tror på kompetensutveckling, därför jobbar vi hårt på att ge Dig alla förutsättningar att utvecklas. Som Systemutvecklare hos Infozone tar du därför del av våra kompetensutvecklingsaktiviteter som Lunch & Learns, utvecklarkonferenser, tech-events och mycket mer. Du kommer att få arbeta i ett nära samarbete med våra konsulter, teamleaders och kunder vilket vi hoppas är en roll som du kan axla med stort ansvar. Vi har ett glädjande och socialt företagsklimat som vi önskar att du känner passar dig perfekt. Du kommer få arbeta med spännande projekt och få vara med och modellera samt designa system. Perfekt eller hur?

Placeringsort: Stockholm eller enl. ök.
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Michael Sender

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev