Testa BankID för företag i 90 dagar

Det finns bara fördelar med att fokusera på säker inloggning för er organisation, eller hur? Vi har skapat en POC med BankID där ni får testa tjänsten i 90 dagar.

Systemkonsult till Infozone i Lund!

Nu söker IZ i Syd en Systemkonsult

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och att vi växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj, bli en del av vår familj och sök tjänsten, Systemkonsult inom SCCM/Klienthantering till Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll som tekniker samt skapa symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

I din roll som Systemkonsult inom SCCM/Klienthantering på Infozone ingår du i vårt härliga infrastruktur-team. Ett team som idag består utav härliga kollegor som 2nd/ 3rd line-support, arkitekter samt seniora tekniker som är utspridda på flera orter. Vi ser gärna att du med din erfarenhet arbetar med de senaste teknikerna inom Microsoft samt ser det som ett spännande uppdrag att designa, bygga och vidareutveckla både interna och externa miljöer.

Du kommer få chansen i din roll att arbeta självständigt på uppdrag tillsammans med våra kunder men även ingå i vårt härliga team. Som person är du driven, självgående, strukturerad och van att ta egna initiativ och ansvar men samtidigt en teamplayer. Att agera rådgivare till våra kunder rörande infrastrukturfrågor bör du se som en kul utmaning.

Kravprofil:

För att bli en i team Infozone ser vi gärna att du som söker tjänsten har flera års erfarenhet av liknande roller samt att du har bred kunskap om SCCM med alla tillhörande funktioner, kunskap inom MSI och APP-V, kunskap inom SQL och IIS. Har du även arbetat med Microsoft Intune, Azure AD och EM+S, då är jobbet typ ditt. För denna rollen på Infozone behöver du hantera svenska och engelska (tal och skrift) klanderfritt.

Certifieringar:

  • Microsoft Windows Server
  • Windows 7/10

Du som söker tjänsten bör sikta mot att känna dig som en hjälte och vill bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett växande internationellt bolag. Nu kör vi och tar oss till nya höjder tillsammans med våra mantlar på!

Placeringsort: Lund
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Tobias Westervall, 0733-218474

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev