Historia

På Infozone har vi en gedigen historia som vi gärna presenterar för er med stolthet

Med vår historia har vi en gedigen erfarenhet inom flera komplexa lösningar och situationer som gör att vi brinner ännu mer för våra kunder. Vår historia är er framtid!

Infozone – från 2007 och framåt

Infozone startades 2007 av två personer som hade en klar bild av att de ville bygga ett bolag där kompetens samt tillhörighet stod i fokus. Sedan start fokuserade de på att arbeta utifrån varje enskild anställd med ett tankesätt att vi skulle bygga det bolag som vi själva ville jobba på. Alla fick vara med och forma Infozone. 2009 flyttade Infozone för första gången till egna lokaler mitt i centrala Stockholm, där vi satt fram tills för något år sedan då det var dags för en förändring och flyttade till Gärdet.

Under dessa år hann Infozone även med att öppna upp ett kontor i Norrköping, efter att vi vann en offentlig upphandling med Kriminalvården.

Samtidigt som kontoret i Norrköping startades började vi våra planer på att växa utomlands och startade upp vår verksamhet i USA, som till en början bestod av SharePoint-lösningar till Skanska. Idag har bolaget vuxit mycket större i USA med kontor i New Jersey och Chicago och med ännu stort fokus på Business Intelligence.

Infozone har hela tiden satsat på att växa och förändra, vi ligger ständigt i framkant när det kommer till de trender som efterfrågas av våra kunder. Detta har även gjort att vi nu även finns med kontor i  Örebro, Kristianstad och Lund för att möta våra kunder.

Den skickligheten och tydligheten som kommer när man väljer att fokusera på att bygga det bolaget som man själv vill jobba på har gjort att vi har kunnat växa tydligt tillsammans med våra kollegor. Vi fortsätter ständigt att utvecklas och besitter idag spetskompetens inom Systemutveckling, IT-Infrastruktur, IT Management, Managed Service och Business Intelligence.

Med vår historia har vi en gedigen erfarenhet inom flera komplexa lösningar och situationer som gör att vi brinner ännu mer för våra kunder. Vår historia är er framtid!

2017 firade Infozone 10 år. Vår saga förändras ständigt och kommer inte på långa vägar att se ett slut.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev