Historia

Med vår historia har vi en gedigen erfarenhet inom flera komplexa lösningar och situationer som gör att vi brinner ännu mer för våra kunder. Vår historia är er framtid!

Ta del utav Infozones historia

Infozone – från 2007 och framåt

Infozone startades 2007 av två personer som hade en klar bild av att bygga ett bolag där kompetens samt tillhörighet stod som fokus. Sedan starten fokuserade de på att arbeta utifrån varje enskild anställd med ett tankesätt att vi skulle bygga det bolag som vi själva ville jobba på. Alla fick vara med och forma Infozone från start. 2009 flyttade Infozone för första gången till egna lokaler mitt i Stockholm City, där satt de fram tills för något år sedan då det var dags för en förändring och flyttade till Gärdet.

Under dessa år har Infozone även hunnit med att öppna ett kontor i Norrköping, efter att de vunnit en offentlig upphandling med Kriminalvården.

Samtidigt som kontoret i Norrköping startades började Infozone sina planer på att växa utomlands och startade upp sin verksamhet i USA, som till en början bestod av SharePoint-lösningar till Skanska. Idag har bolaget vuxit mycket större i USA med kontor i New York och Chicago, och med ännu större fokus på Business Intelligence.

Infozone har hela tiden satsat på att växa och förändra, vi följer och ligger ständigt i framkant när det kommer till de trender som efterfrågas av våra kunder. Detta har även gjort att vi nu även också finns med kontor i Gävle, Örebro och Lund.

Den skickligheten och tydligheten som kommer när man väljer att fokusera på att bygga det bolaget som man själv vill jobba på har gjort att Infozone har kunnat växa tydligt tillsammans med sina medarbetare. De fortsätter ständigt att utvecklas men besitter idag spetskompetens inom Systemutveckling, Managed Service och Business Intelligence.

Med vår historia har vi en gedigen erfarenhet inom flera komplexa lösningar och situationer som gör att vi brinner ännu mer för våra kunder. Vår historia är er framtid!

2017 firade Infozone 10 år. Vår saga förändras ständigt och kommer inte på långa vägar att se ett slut.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev