Teamleader för Infrastruktur

Vi söker en temleader inom infrastruktur

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj, bli en del av vår familj och sök tjänsten, Teamleader Infrastruktur till Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll och leda projekten bra för att skapa en symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

Du som söker tjänsten bör sikta mot att känna dig som en hjälte och vill bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett växande internationellt bolag. Nu kör vi och tar oss till nya höjder tillsammans med våra mantlar på!

Är du en given ledare med stor empati och förtroendeingivande, fortsätt läsa. Vi söker nu en teamleader för vårt växande infrastrukturgäng i region Mitt, därför är det bra om du har erfarenhet av att arbeta som konsult inom infrastruktur och därmed hyser stor förståelse för ditt team av konsulter. För att passa i denna roll så har du som söker en bakgrund som systemadministratör i Microsoft miljöer med generell kunskap om tjänster som AD, DNS, DHCP, Fileservices, Lagring, Nät, Office365. Önskvärt är att du har erfarenhet att coacha ett team och även har erfarenhet utav teknisk presale.

Känner du att detta passar in och du även har kunskap inom något specialistområde såsom Citrix, VMware, Nutanix eller liknande. Då är du nära att bli en del av vårt gäng!

Dina arbetsuppgifter kommer att kräva att du har en god förmåga till att analysera ditt team, hitta bra lösningar och skapar en tydlig gemenskap i gruppen. Framförallt se till att ni har det roligt på jobbet! Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med våra konsulter och kunder vilket vi hoppas är en roll som du kan axla med stort ansvar. Vi har ett glädjande och socialt företagsklimat som vi önskar att du känner passar dig perfekt.

Utöver en grym lön, trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också våra hjältar några av dessa godbitarna:

  • Medlemskap i IZ Sports Club
  • Utlandskick-off en gång per år
  • Intern movembertävling
  • Spelkvällar
  • BootCamp
  • Föräldralön
  • Flextid
  • Friskvårdsbidrag (4000 sek/ år)
  • Personalbil
  • Och mycket mer som vi kan berättar om för dig under intervjun….

Placeringsort: Örebro eller enl. ök.
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Mattias Bylund, 0733-218486

Prenumerera på vårt nyhetsbrev