Kunder

Vi på Infozone arbetar ständigt för att göra våra kunder till hjältar. We Create Heroes!

We Create Heroes!

Tillsammans med våra kunder kan vi skapa nya möjligheter för utveckling och där kunden står som hjälte i varje projekt. Vi arbetar starkt för att göra alla våra kunder till hjältar inom deras organisation. Vi tror på er och att vi kan göra er till hjältar – We Create Heroes!

Våra kunder är en stor del till att vår verksamhet är en möjlighet och att vi ständigt får utvecklas. De utmanar oss och ger oss spännande uppdrag för oss att lösa – De gör även oss till hjältar!

Vi begränsar inte vår verksamhet till bransch eller storlek på organisation. Vi tror på att vi kan hjälpa alla våra kunder – från stora till små. Vi är mycket stolta över hur lyhörda våra kunder är och att de ställer höga krav på oss. Tack för att ni gör oss till hjältar!

"Vi har ett fint och väldigt enkelt samarbete med Infozone som förstår de utmaningar vi står inför och ständigt hjälper oss med rätt lösningar för att utveckla Skånetrafiken."

Pär Svensson, Skånetrafiken

”Under flera år har vi på Boliden Bergsöe AB samarbetat med Infozones konsulter just för att de besitter en hög kompetens, de är tillgängliga och har en öppenhet mot nya utmanande uppdrag. Men framförallt vill jag trycka på deras glädje, passion, ansvarstagande och mycket trevliga personligheter, det är helt enkelt ett härligt gäng att arbeta med."

Rolf Svensson, Boliden Bergsöe AB

"Folk tar verkligen till sig systemet. Troligen för att det är så lättarbetat och för att det går att få ut så mycket användbar information ur det."

Kerstin Solbu, Hultafors Group

"Det är så långt ifrån krångliga Excelark och långa väntetider man kan komma. Ett snabbt och smidigt beslutsstöd helt enkelt och vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Infozone."

Pontus Ellefsson, ClearOn

"Samarbetet med Infozone har flutit på mycket bra. De har varit lyhörda, flexibla och kommit med bra idéer. De har också varnat när vi velat göra något som skulle fungera mindre bra."

Jan Gustavsson, Office Depot

"Med Infozone har vi fått en partner med hög kompetens som hjälper oss i utvecklingen av säkra lastbalanserade tjänster. Infozone finns alltid där som ett stöd i komplexa tekniska frågor och utmaningar. Med deras hjälp bygger vi framtidens bank i molnet."

Christopher Willrin, Resurs Bank

Kunder i urval

Vi bygger det bolag vi själva skulle vilja jobba med – det hoppas vi att ni också vill.

Se våra kundcase

Prenumerera på vårt nyhetsbrev