Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Missa inte att vi rabatterar med upp till 25 % på era befintliga Office 365- & Microsoft 365-licenser.

Vi har flera tjänstepaket kring den moderna arbetsplatsen med Microsoft 365. Vår rabatt gäller fram till den 31 oktober – passa på nu!

Kunder

Vi på Infozone arbetar ständigt för att göra våra kunder till hjältar. We Create Heroes!

We Create Heroes!

Tillsammans med våra kunder kan vi skapa nya möjligheter för utveckling och där kunden står som hjälte i varje projekt. Vi arbetar starkt för att göra alla våra kunder till hjältar inom deras organisation. Vi tror på er och att vi kan göra er till hjältar – We Create Heroes!

Våra kunder är en stor del till att vår verksamhet är en möjlighet och att vi ständigt får utvecklas. De utmanar oss och ger oss spännande uppdrag för oss att lösa – De gör även oss till hjältar!

Vi begränsar inte vår verksamhet till bransch eller storlek på organisation. Vi tror på att vi kan hjälpa alla våra kunder – från stora till små. Vi är mycket stolta över hur lyhörda våra kunder är och att de ställer höga krav på oss. Tack för att ni gör oss till hjältar!

"Vi har ett fint och väldigt enkelt samarbete med Infozone som förstår de utmaningar vi står inför och ständigt hjälper oss med rätt lösningar för att utveckla Skånetrafiken."

Pär Svensson, Skånetrafiken

"Folk tar verkligen till sig systemet. Troligen för att det är så lättarbetat och för att det går att få ut så mycket användbar information ur det."

Kerstin Solbu, Hultafors Group

"Det är så långt ifrån krångliga Excelark och långa väntetider man kan komma. Ett snabbt och smidigt beslutsstöd helt enkelt och vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Infozone."

Pontus Ellefsson, ClearOn

"De stora vinsterna består i att vi fick en mycket högre visibilitet på informationen. Det ger oss möjlighet att agera mycket snabbare och bättre."

John Thacker, Siemens Security Products

"Samarbetet med Infozone har flutit på mycket bra. De har varit lyhörda, flexibla och kommit med bra idéer. De har också varnat när vi velat göra något som skulle fungera mindre bra."

Jan Gustavsson, Office Depot

Kunder i urval

Vi bygger det bolag vi själva skulle vilja jobba med – det hoppas vi att ni också vill.

Se våra kundcase

Prenumerera på vårt nyhetsbrev