Vad det innebär att vara en i Team Infozone!

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj, bli en del av vår familj.

Förmåner Team Infozone

Friskvårdsbidrag

Infozone tror på att hälsa och friskvård skapar en glädjefylld arbetsmiljö, därför erbjuder vi våra medarbetare 4000 sek i friskvårdbidrag.

Medlemskap IZ Sports Club

Var med på alla aktiviteter och tävlingar som vi anordnar i vår Sports Club! Ta del av 15 % rabatt på SATS som vi har förhandlat fram på träningsanläggningar runt om i landet!

Föräldralön

Vi erbjuder extra ersättning med upp till 90 % av er fasta lön utöver ersättning från försäkringskassan enligt gällande policy.

Utomlands kick-off

Varje år åker hela Infozone utomlands på kick-off för att utveckla bolaget och sammanhållningen i vårt team.

Försäkringar

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg på arbetsplatsen. Som anställd omfattas du av tjänstegrupplivförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, sjukförsäkring & tjänstereseförsäkring.

Personalbil

Alla anställda erbjuds personalbil via bruttolöneavdrag enligt gällande bilpolicy.

Kompetensutveckling

Vi växer med dig! På Infozone får du individuell kompetensutvecklingsplan som består av relaterade utbildningar, certifieringar och litteratur. Utöver det är varje anställd berättigad till certifieringsbonus.

Löneväxling

Infozone ger möjlighet att byta en del av din kontanta lön mot förmåner som privat sjukvård, extra avsättning till pensionsförsäkring, frivillig rehabilitering och arbetsredskap.

Pensionsförsäkringar

Som anställd på Infozone har du en konkurrenskraftig pensionsförsäkring och har en personlig försäkringsrådgivare via Söderberg&Partners som hjälper dig att fatta rätta beslut rörande placering av din tjänstepension.

Flextid

Vi erbjuder dig möjligheten till att hitta en balans mellan privat- och arbetslivet enligt vår flextidspolicy.

Hälsoundersökning

Infozone erbjuder alla anställda en hälsoundersökning enligt gällande policy.

Förmånliga banklån

Som anställd på Infozone får du nyttja förmånliga tjänster på Handelsbanken Tyresö (bostadslån, bil- och fritidslån med förmånliga villkor).

Vi har kul tillsammans:

Informationsträffar med AW

Kick-off

Sommar- och Julfest

Z-Baren

Infozone Boot Camp

IZ Golf

Teambuilding

Spelkvällar

Kompetensutväxling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev