IZ Cloud

Letar ni efter en långsiktig partner när det kommer till framtidens publika & hybrida molntjänster? Vi kan hjälpa er att använda Azure och AWS på ett effektivt sätt.

 

Karriär i USA

Infozone erbjuder möjligheterna för dig att testa på en karriär i USA

Gör Karriär i USA med Infozone - We Create Heroes!

Arbeta på Infozone i USA

Nu kör vi! Infozone är ett snabbväxande internationellt företag där det finns nya möjligheter att utvecklas och ta nya steg i din karriär, och samtidigt testa på att arbeta i USA. Gör Karriär i USA med Infozone – We Create Heroes!

Vi är ständigt på jakt efter nya duktiga medarbetare både i Sverige och i USA. Nu har du chansen att få testa på något nytt, testa en förändring och se om den passar dig.

Vi har möjligheten att ge just dig som besitter rätt kunskap och erfarenhet att bli en del av Infozone i USA.

Infozone utvecklas ständigt och ser enorm potential genom att mixa förmågor från våra konsulter i Sverige tillsammans med våra konsulter i USA. Vi lär av varandra! Låter det redan nu spännande? Skicka in din ansökan idag.

Vad är det för tjänster vi erbjuder?

De tjänster som vi söker idag är Systemutvecklare för BI och BI konsulter främst inom Qlik men även inom Microsoft BI/Power BI. Stämmer detta in på dig?

Skicka in din ansökan, efter vi gått igenom ansökningarna, som kommer att ske löpande så kallar vi dig med rätt kvalifikationer för en intervju till vårt huvudkontor i Stockholm. Har du kunskaper kring systemutveckling för BI och vill ha en förändring i ditt liv? Ta då chansen och gör karriär på Infozone i USA – We Create Heroes!

Det är självklart av största vikt att du besitter breda kunskaper inom engelska i både tal och skrift. Innan du skickar in din ansökan, känn efter om du kan relatera till och stå för våra värdeord: HANDLINGSKRAFTIGA, OKOMPLICERADE, KUNNIGA, HÄNGIVNA, SCHYSSTA OCH ORÄDDA!

Är du intresserad av att arbeta på något av våra kontor i Sverige och med någon annan tjänst, besök vår sida om lediga tjänster och se om du hittar rätt tjänst för dig.

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev