Junior IT-tekniker till vårt in-house team i Stockholm

Nu söker vi en Microsoftkonsult till vårt team i Stockholm

Infozone erbjuder en lättsam och transparent arbetsmiljö där vi tillsammans skapar nytta för våra kunder. Vi tror på samverkan och att dela med sig av våra erfarenheter. Hos oss blir du högst delaktig och har stor möjlighet att påverka din vardag! Vi bygger just nu det bolag vi själva skulle vilja arbeta med och hoppas nu att du i rollen som IT-tekniker vill utvecklas med oss!

Vår verksamhet kännetecknas av handlingskraft, spetskompetens och bra sammanhållning. På Infozone sätter vi framgång och välmående i mycket stort fokus.

Som konsult på Infozone arbetar du ofta i projektform och bör kunna axla rollen med stort ansvar. Vi har ett härligt företagsklimat vilket gör att dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss! Vi tror att du är en lugn, trygg och prestigelös person som är mån om att skapa en god stämning runt omkring dig. Du tar ansvar för din utveckling, arbetar målinriktat och med fokus framåt. Att kommunicera på olika nivåer i organisationer, att vårda och bygga relationer med såväl dina kunder som med dina kollegor är något som du gillar, likväl som att arbeta i högt tempo. Ditt intresse av att dela med dig av din kunskap, din orädsla inför nya utmaningar och din positiva inställning är något som du ofta får höra från andra.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill göra nytta och skapa möjligheter för våra kunder, dig som vill utmana dig själv och vara med på en tillväxtresa där du och dina kollegor kommer att ha stor påverkan hur vi tar oss till nya höjder.

Till rollen som Junior IT-tekniker till vårt in-house team söker vi dig som är lite i början av din karriär och som brinner för att utvecklas vidare. Vi tror att du har ca ett par års erfarenhet från drift eller 1st/2nd line support remote via telefon och dator, där du känner dig hemma med frågor kring MS365, AD och skrivare. Har du dessutom erfarenhet inom Citrix, Azure och AWS är det toppen! Självklart är du duktig på att kommunicera på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Utöver en bra lön, mycket trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också mycket bra förmåner som vi gärna berättar mer om vid ett  första möte.

Placeringsort: Stockholm (eller från hemmakontoret)
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Tobias Westervall, 0733-218474

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev