IT-konsult Microsoft Azure och M365

Nu söker vi Microsoftkonsult med printerfarenhet

Infozone erbjuder en lättsam och transparent arbetsmiljö där vi tillsammans skapar nytta för våra kunder. Vi tror på samverkan och att dela med sig av våra erfarenheter. Hos oss blir du högst delaktig och har stor möjlighet att påverka din vardag! Vi bygger just nu det bolag vi själva skulle vilja arbeta med och hoppas nu att du i rollen som Microsoftkonsult vill utvecklas med oss!

Vår verksamhet kännetecknas av handlingskraft, spetskompetens och bra sammanhållning. På Infozone sätter vi framgång och välmående i mycket stort fokus.

Som konsult på Infozone arbetar du ofta i projektform och bör kunna axla rollen med stort ansvar. Vi har ett härligt företagsklimat vilket gör att dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss! Vi tror att du är en lugn, trygg och prestigelös person som är mån om att skapa en god stämning runt omkring dig. Du tar ansvar för din utveckling, arbetar målinriktat och med fokus framåt. Att kommunicera på olika nivåer i organisationer, att vårda och bygga relationer med såväl dina kunder som med dina kollegor är något som du gillar, likväl som att arbeta i högt tempo. Ditt intresse av att dela med dig av din kunskap, din orädsla inför nya utmaningar och din positiva inställning är något som du ofta får höra från andra.

I din tjänst som Konsult inom Microsoft Azure och Microsoft 365 innefattas du av följande arbetsuppgifter:

  • Arbeta med kunder i Lift/ Shift-projekt kring Microsoft 365, Azure som teknisk rådgivare och/ eller tekniker.
  • Arbeta tillsammans med kollegor för att tekniskt marknadsföra våra paketerade lösningar som är baserade på Microsoft AAzure och Microsoft 365.
  • Delta i att ta fram lösningar och strategier inom tjänsteområdet

Vi söker dig som:

  • Vill göra nytta och skapa möjligheter för våra kunder. Du vill vara en del av våra kunders och vår egna interna molnresa.
  • Minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta i konsultrollen med Microsoft Cloud
  • Arbetat med Azure, Azure AD, Microsoft 365.
  • Har erfarenhet av att arbeta i projekt.

Till rollen söker vi dig som brinner för att utveckla dina kunder och dig själv vidare. Självklart är du duktig på att kommunicera på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Utöver en bra lön, mycket trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också mycket bra förmåner som vi gärna berättar mer om vid ett första möte.

Placeringsort: Enligt överenskommelese
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Tobias Westervall, 0733-218474

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev