Fullstackutveckare med spetskompetens i JavaScript

Fullstackutvecklare

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor familj. Bli en del av vår familj och sök till tjänsten som Systemutvecklare med inriktning på frontend hos Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll för att skapa en symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Vi på Infozone tror på fullstack-kompetens och den nytta du som utvecklare har av att ha insikt i alla delar i utvecklingsprocessen. Vi tror också på att utveckla frontend på samma strukturerade sätt som backend med hjälp av t.ex. enhetstester och vedertagna metoder samt arkitekturella mönster. Ingen spaghettikod bara för att det är JavaScript. Vi tror på att välja rätt teknik utefter vad som passar bäst för ett givet projekt – inte Hype Driven Development. Läs vidare om du har samma inställning och uppfattning!

Om tjänsten

Vi letar efter en systemutvecklare med god kunskap inom JavaScript, en bra förståelse och erfarenhet av moderna ramverk och bibliotek som React, Vue eller Angular. Vi värdestätter att du har koll på vad som utmärker respektive ramverk och att du har god kunskap i de mönster och flöden som passar in bra, som t.ex Flux eller Redux för React. Har du dessutom kunskap i teknikstackar som .NET eller Nodejs har du kommit en lång bit på vägen för att ansöka som hjälte till team Infozone.

Du, som är intresserad av att börja som systemutvecklare på Infozone bör ha en akademisk utbildning som systemvetare, civilingenjör i datavetenskap eller motsvarande utbildningsnivå. Vi ser det som extra meriterande om du har en känsla för kvalitét, förvaltningsbarhet och alltid strävar efter att efterlämna ett resultat som du kan vara stolt över.

Som Systemutvecklare på Infozone kommer du att få arbeta i ett nära samarbete med våra konsulter, teamleaders och kunder vilket vi hoppas är en roll som du kan axla med stort ansvar. Vi har ett glädjande och socialt företagsklimat som vi önskar att du känner passar dig perfekt.

Utöver en grym lön, trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också våra hjältar bl.a. dessa godbitar:

  • Medlemskap i IZ Sports Club
  • Utlandskick-off en gång per år
  • Intern movembertävling
  • Spelkvällar
  • BootCamp
  • Föräldralön
  • Flextid
  • Friskvårdsbidrag (4000 sek/ år)
  • Personalbil
  • Och så mycket mer som vi kan berätta mer om för dig under intervjun….

Placeringsort: Stockholm eller enl. ök.
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Andreas Hagsten, 0766-291944

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev