Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Missa inte att vi rabatterar med upp till 25 % på era befintliga Office 365- & Microsoft 365-licenser.

Vi har flera tjänstepaket kring den moderna arbetsplatsen med Microsoft 365. Vår rabatt gäller fram till den 31 oktober – passa på nu!

Vi söker nu en erfaren lösningsarkitekt till vårt kontor i Örebro

Erfaren Lösningsarkitekt till Infozone´s kontor i Region Mitt!

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj, bli en del av vår familj och sök tjänsten, Lösningsarkitekt till Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll för att skapa en symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

Du som söker tjänsten bör sikta mot att känna dig som en hjälte och vill bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett växande internationellt bolag. Nu kör vi och tar oss till nya höjder tillsammans med våra mantlar på!

Vi ser gärna att du är driven, lösningsorienterad och en spelare som tror på laget för att axla rollen som Lösningsarkitekt med fokus på infrastruktur hos oss på Infozone. Du bör ha flera års erfarenhet av komplexa infrastrukturlösningar. Det är extra meriterande om du har arbetat med olika Citrix-lösningar och om du har erfarenhet av olika molnplattformar som exempelvis Azure och AWS.

Har du en akademisk utbildning som Civilingenjör inom datavetenskap eller motsvarande är det ett stort extra plus till att bli en i vårt gäng.

Dina arbetsuppgifter kommer att kräva att du har en god förmåga till att analysera, hitta lösningar och designa arkitekturen baserat på våra kunders kravställningar på processer och informationsbehov. Certifieringar, hur ser vi på dem? Som en lösningsarkitekt med stort ansvar kring Citrix-baserade lösningar är det högst meriterande att du har flera av deras certifieringar samt att du är driven till att klara av nya när du börjar på Infozone.

Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med alla våra konsulter och kunder vilket vi hoppas är en roll som du kan axla med stort ansvar. Vi har ett glädjande och socialt företagsklimat som vi önskar att du känner passar dig perfekt. Låter toppen eller hur?

Utöver en grym lön, trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också våra hjältar några av dessa godbitarna:

  • Medlemskap i IZ Sports Club
  • Utlandskick-off en gång per år
  • Intern movembertävling
  • Spelkvällar
  • BootCamp
  • Föräldralön
  • Flextid
  • Friskvårdsbidrag (4000 sek/ år)
  • Personalbil
  • Och mycket mer som vi kan berätta mer om för dig under intervjun….

Placeringsort: Örebro eller enl. ök.
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Tobias Westervall, 0733-218474

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att InfoZone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev