Nu söker vi en Citrix-tekniker till Infozone i Malmö

Erfaren Citrix-konsult till Infozone

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och att vi växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj, bli en del av vår familj och sök tjänsten, erfaren Citrix-konsult till Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll som tekniker samt skapa symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

I din roll som Senior Citrix-konsult på Infozone ingår du i vårt eminenta infrastruktur-team. Ett team som idag består utav härliga kollegor som 2nd/ 3rd line-support, arkitekter samt seniora tekniker som är utspridda på flera orter. Vi ser gärna att du med din erfarenhet arbetar med de senaste teknikerna inom Microsoft och Citrix samt ser det som ett spännande uppdrag att designa, bygga och vidareutveckla både interna och externa miljöer. Du kommer även att få möjligheten att agera som teknisk projektledare i många spännande uppdrag, en uppgift som vi tror att du tar dig an galant och med bravur. Som person är du driven, självgående och van att ta egna initiativ och ansvar men samtidigt en teamplayer.

Du kommer i din roll få möjligheten att utveckla våra specifika produkter, tjänster och erbjudande, kul eller hur?! Att agera rådgivare till våra kunder rörande infrastrukturfrågor bör du se som en kul utmaning.

Kravprofil

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har flera års erfarenhet av liknande roller, du har bred kunskap inom Microsoft Server OS och Citrix produktflora och att du behärskar detta på svenska samt engelska (tal och skrift). Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta processorienterat och i enlighet med ITIL ramverket.

Du som söker tjänsten bör sikta mot att känna dig som en hjälte och vill bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett växande internationellt bolag. Nu kör vi och tar oss till nya höjder tillsammans med våra mantlar på!

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Tobias Westervall

Vad det innebär att vara en i Team Infozone!

 

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev