Account Manager

Nu vill vi utöka vårt team med en Account Manager

Infozone erbjuder en lättsam och transparent arbetsmiljö där vi tillsammans skapar nytta för våra kunder. Vi tror på samverkan och att dela med sig av våra erfarenheter. Hos oss blir du högst delaktig och har stor möjlighet att påverka din vardag! Vi bygger just nu det bolag vi själva skulle vilja arbeta med och hoppas nu att du i rollen som Account Manager vill utvecklas med oss!

Vår verksamhet kännetecknas av handlingskraft, spetskompetens och bra sammanhållning. På Infozone sätter vi framgång och välmående i mycket stort fokus.

Som säljare på Infozone arbetar du ofta i projektform och bör kunna axla rollen med stort ansvar. Vi har ett härligt företagsklimat vilket gör att dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss! Vi önskar att du är en lugn, trygg och prestigelös person som är mån om att skapa en god stämning runt omkring dig. Du tar ansvar för din utveckling, arbetar målinriktat och med stort fokus framåt. Att kommunicera på olika nivåer i organisationer, att vårda och bygga relationer med såväl dina kunder som med dina kollegor är något som du är van vid, likväl som att arbeta i högt tempo och prioritera dina arbetsuppgifter. Ditt intresse av att dela med dig av din kunskap, din orädsla inför nya utmaningar och din positiva inställning är något som du ofta får höra.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill göra nytta och skapa möjligheter för våra kunder, dig som vill utmana dig själv och vara med på en tillväxtresa där du och dina kollegor kommer att ha stor påverkan hur vi tar oss till nya höjder.

Du kommer ingå i ett nationellt team av hungriga säljare där du med frihet under ansvar, strukturerat bearbetar marknaden med våra affärsområden. Du kommer få hålla ihop samt driva affärerna i mål tillsammans med pre-sale och övriga kollegor. Du får jobba där du är och nyttja just dina styrkor till framgång. Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön med en massa extra förmåner.

Till rollen som Account Manager söker vi dig som har mellan 1-5 års erfarenhet av B2B-försäljning från IT-branschen, gärna inom något av områdena: IT-Infrastruktur, Business Intelligence, Systemkonsultförsäljning eller Office365/Microsoft365. Vi ser det som mycket positiv i att du är bekväm att föra dialoger med beslutfattande roller på C-levelnivå.

Utöver en bra lön, mycket trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också mycket bra förmåner som vi gärna berättar mer om

Placeringsort: Stockholm eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Tobias DiPaoli, 0702-466166

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev