Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Missa inte att vi rabatterar med upp till 25 % på era befintliga Office 365- & Microsoft 365-licenser.

Vi har flera tjänstepaket kring den moderna arbetsplatsen med Microsoft 365. Vår rabatt gäller fram till den 31 oktober – passa på nu!

Account Manager till Infozone Syd

Sök tjänsten som Account Manager till Infozone i Syd idag!

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor familj så, bli en del av vår familj och sök tjänsten Account Manager till Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst där du får vara med och påverka din roll som säljare samt vara med och skapa en tillhörighet i vårt team av hjältar. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett nationellt team av hungriga säljare där du med frihet under ansvar, strukturerat bearbetar den skånska marknaden med omnejd. Ditt arbete kommer initialt innebära att bygga pipe samt skapa möjligheter utifrån eget driv. Vi förväntar oss att du ska kunna utföra första möten med kund, kunna presentera Infozone samt kvalificera möjligheterna för ev. vidaredialog och affär. Du kommer få hålla ihop samt driva affärerna i mål tillsammans med pre-sale och övriga kollegor.

Vem är du som söker?

Du som söker tjänsten bör sikta mot att känna dig som en hjälte och vilja bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett växande internationellt bolag. Du ska vara social, känna en nyfikenhet samt vara orädd och våga utmana kunden. Du får gärna känna dig bekväm i ordspråket ”Laget för Jaget” då det är så vi jobbar på Infozone. Det är viktigt för oss att du trivs med att ta eget ansvar och gör allt för att utföra jobbet med bra struktur.  

 

Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning och har någonstans mellan 1–5 års erfarenhet av B2B-försäljning helst från IT-branschen och extra plus om det är just inom området infrastruktur men inget krav. Känner du att du bockar av mycket av ovanstående och även är bekväm i att föra dialoger på C-level nivå då är vi nära att jobbet är ditt.

Ditt jobb kräver av dig att du har möjlighet att kunna ta dig runt på olika möten i region syd därför är B-körkort ett skallkrav. Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan som Account Manager och börja i ett team av hjältar!

Är du nyfiken, har frågor kring tjänsten eller bara vill diskutera den? Tveka då inte att höra av dig. Ta gärna en titt på sidan här om vad det innebär att vara en i team Infozone.

Placeringsort: Lund
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Oscar Ström, 070-565 23 86

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att InfoZone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev