Webinar

Ta chansen till utbildning och skapa förändring med våra webinar! Be the hero of your organization – We create heroes!

Utbilda er med våra Webinars

Vi bjuder er på lärorika och intressanta webinars under flertalet tillfällen varje år. En chans för er att utbildas och få mer information till förändringar som ni kan göra i er verksamhet. Vi varierar våra webinar från teknisksynpunkt till affärsorienterat. Det finns något för er alla.

Vi samarbetar med våra partners för att göra våra webinar så innehålls- och förändringsrika som möjligt för er.

Våra webinars varar vanligtvis mellan 30–45 min, vissa på svenska och andra på engelska och då hålls de främst av våra välmeriterade kollegor från USA. Vi uppdaterar ständigt med ny information rörande vilka webinar vi har. Kolla vilka som finns och anmäl dig idag – det finns något för alla!

Webinar 20/9: Virtualisering av grafisk tunga applikationer i praktiken

Infozone Webinar

I detta webinar kommer vi att fokusera på den bakomliggande tekniken vid virtualisering av grafiktunga applikationer samt fördelarna med att nyttja denna typ av lösning. Under seminariet kommer vi att presentera en casestudy från befintlig kund där vi beskriver projektet, lösningen och fördelar med att implementera denna typ av lösning i praktiken.

Presentatör: Jonas Bengtsson, Solutions Architect och Mattias Rutberg, Solutions Architect, Infozone.

Upplägg:

– Kort om den bakomliggande tekniken
– Casestudies

Detta webinar riktar sig till er med olika befattningar på er IT-avdelning!

När: 20:e september
Tid: 10.00 – 10.45

Infozone är experter på system management, virtuell infrastruktur och beslutsstödssystem. Vi levererar kundanpassade, effektiva och robusta IT-system samt strukturerar och automatiserar era IT-miljöer för optimal funktion, drift och ekonomi. Våra erfarna resurser och vår expertis tar fram innovativa lösningar för era behov. För mer information besök: www.infozone.se